«Θρηνούμε τον πατέρα μας και κλαίμε για τον άλλο»

  04 May, 2020 ΑΡΘΡΑ
«Θρηνούμε τον πατέρα μας και κλαίμε για τον άλλο»

Ο επικήδειος της κόρης του Καλομοίρη

Σύγκλόνισε η κόρη του αδικοχαμένου Λευτέρη Καλομοίρη,η οποία μαζί με τον πατέρα της αποχαιρέτησε και το Γιώργο Ξυλούρη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θρηνούμε για τον πατέρα μου και κλαίμε και για τον άλλο νεκρό», ενώ κάλεσε την κοινωνία των Ανωγείων να παραμείνει ψύχραιμη και ενωμένη.

Παράλληλα ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να αποχαιρετήσουν τον πατέρα της με μαντινάδες και χορό «γιατί αυτά του άρεσαν πάντα».

Στο τελευταίο αντίο στον 63χρονο βρέθηκε πάρα πολύς κόσμος, όπως συνέβη και στην κηδεία του 30χρονου το απόγευμα της Κυριακής.

Από νωρίς το πρωί βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι στο καφενείο της οικογένειας Καλομοίρη για να πουν το τελευταίο αντίο.

Δικηγόροι οικογένειας Ξυλούρη: «Θρηνούμε για δύο νεκρούς»

"Στόχος μας είναι η αναζήτηση της ουσιαστικής αλήθειας" επισήμαναν σε δηλώσεις τους τη Δευτέρα οι συνήγοροι υποστήριξης κατηγορίας της οικογένειας Ξυλούρη, Γιώργος Κοκοσάλης και Σπύρος Βρέντζος. 

"Οι σκέψεις μας είναι στους δύο νεκρούς που θρηνούμε και βασικό μέλημα όλων πρέπει να είναι η διασφάλιση της κοινωνικής ειρήνης και της συνοχής της Ανωγειανής κοινωνίας" - επισήμαναν οι δικηγόροι της οικογένειας του 30χρονου κτηνοτρόφου Γιώργου Ξυλούρη, του ενός από τα θύματα του διπλού φονικού στα Ανώγεια το βράδυ το περασμένο Σάββατο. 

Ο παπα Ανδρέας Κεφαλογιάννης για το φονικό στα Ανώγεια

"Είναι ώρα για περισυλλογή", "θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για τα δύο σπίτια και για το χωριό μας" - είπε ο πατήρ Ανδρέας Κεφαλογιάννης, συγκλονισμένος κι ο ίδιος από το διπλό φονικό.

 

  04 May, 2020 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα