Την Τρίτη στον Αραχωβίτη οι αγρότες

neakriti.gr  16 February, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ
Την Τρίτη στον Αραχωβίτη οι αγρότες

Τη λήψη μέτρων για τη στήριξη του ελληνικού ελαιολάδου σε μια εποχή τόσο κακή για τις τιμές παραγωγού θα ζητήσει την ερχόμενη Τρίτη από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρο Αραχωβίτη, με τον οποίο θα συναντηθεί, η διοίκηση της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Ελαιολάδου, όπως αποκάλυψε στη “Νέα Κρήτη” χθες ο πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου και αντιπρόεδρος της ΕΔΟΕ Ανδρέας Στρατάκης.

«Μη συγκρίνετε ανόμοιες καταστάσεις», είπε ο συνεταιριστής, για να απαντήσει στα ερωτήματα της “Ν.Κ.” ως προς τη μεγάλη διαφορά των τιμών παραγωγού σε Ελλάδα και Ιταλία.

«Η Ιταλία έχει εδώ και πολλά χρόνια ελαϊκή πολιτική. Η Ελλάδα δεν είχε ποτέ, αλλά έτσι δεν μπορούμε να βγούμε από την κρίση και να στηρίξουμε το ελαιόλαδο», ανέφερε χαρακτηριστικά και μας έδωσε στοιχεία πολύ ενδιαφέροντα για τη δυναμικότητα της Κρήτης και κυρίως του νομού Ηρακλείου στον τομέα της ελαιοκαλλιέργειας.

«Θα βάλουμε στον υπουργό πολλά θέματα για το ελαιόλαδο και ελπίζουμε ότι θα έχουμε θετικά αποτελέσματα», είπε στη “Νέα Κρήτη” ο Ανδρέας Στρατάκης.

 

neakriti.gr  16 February, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα