Την νίκη η Ρόκα, τρομερά παράπονα από Πυργιώτισσα!

Ρεπορτάζ: Μάνος Κασαπάκης  22 October, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Την νίκη η Ρόκα, τρομερά παράπονα από Πυργιώτισσα!

Επεισοδιακό παιχνίδι στο γήπεδο των Δαφνών εκεί όπου η Ρόκα φιλοξένησε την Πυργιώτισσα.

Νικητές αναδείχθηκαν οι γηπεδούχοι με σκορ 2-1, με την ομάδα του Τυμπακίου να βράζει και να έχει τρομερά παράπονα από τον διαιτητή Χριστουλάκη.

Το σκορ άνοιξε η Ρόκα στο 30ο λεπτό με τον Κόκκινο, με τον ίδιο να χάνει πέναλτι λίγα λεπτά αργότερα.

Στο 65' η Πυργιώτισσα ισοφάρισε σε 1-1 με τον Λενιδάκη βάζοντας φωτιά στο παιχνίδι! Στο 75ο λεπτό ο τεχνικός της Πυργιώτισσας αποβλήθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης, προκαλώντας νέες διαμαρτυρίες στους φιλοξενούμενους, έχοντας γενικά μεγάλα παράπονα για τον τρόπο που σφυρούσε.

Το νικητήριο τέρμα σημείωσε στο 84' με πανέμορφη εκτέλεση φάουλ ο Πολίτης, κάνοντας το 2-1, χαρίζοντας ταυτόχρονο το σημαντικό τρίποντο στην Ρόκα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΡΟΚΑ: Καλυβιανάκης, Καλιοντζάκης, Πολίτης, Γρ. Χαρακιανάκης, Καρούζος, Χότζα, Σταυρακάκης (90’ Ινγκλ), Κ. Χαρακιανάκης (46’ Αντωνακάκης), Κόκκινος (67’ Κουνάλης), Καρτσώνης (80’ Αξιώτης), Πιλάτος.

ΠΥΡΓΙΩΤΙΣΣΑ: Γρηγοράκης, Σημαιάκης (56’ Λενιδάκης), Γαργανουράκης, Χριστοδουλάκης, Παρίσης, Τσιμπλακάκης (25’ λ.τρ. Μάρκογλου), Μανουσάκης, Κουρτάκης, Κιόσια, Μακρυδάκης (78’ Αζίζ), Στρατηδάκης.

 

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας της Πυργιώτισσας για τη διαιτησία

Αξιότιμοι κύριοι της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΗ.

Σήμερα στον αγώνα Ρόκα - Πυργιώτισσα ζήσαμε μια διαιτησία επιπέδου Αγγλικού ποδοσφαίρου (αν δεν τρέξει αίμα φάουλ δεν παίρνεις). Το οποίο ισχύει μόνο για την ομάδα της Πυργιώτισσας. Ο διαιτητής του αγώνα Ρόκα – Πυργιώτισσα, κος Χριστουλάκης μετά τις «ομορφιές» κατά τη διάρκεια του αγώνα, στο τέλος δεν επέτρεπε στον αρχηγό της ομάδας μας να εκφράσει τη διαφορετική άποψη που είχε «δικαίωμα το οποίο έχει να γράψει παρατηρήσεις στο φύλλο αγώνα, και να υπογράψει με επιφύλαξη στα γραφόμενα από τον διαιτητή».

Θα θέλαμε λοιπόν να σας ρωτήσουμε.

Οι κανονισμοί διαιτησίας ισχύουν μόνο κατ επιλογήν του διαιτητή;

Υπάρχει κάποιος που να ελέγχει τους διαιτητές, γιατί ως γνωστόν τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και τους παράγοντες της κάθε ομάδας τους ελέγχει ο «Άρχοντας» του αγώνα.

Επίσης θεωρούμε πως μόνο τυχαίο γεγονός δεν είναι πως ενώ διανύουμε την 6η αγωνιστική από όταν ξεκίνησαν τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ, ήδη έχουν εκφραστεί αρκετές διαμαρτυρίες από ομάδες για τους διαιτητές.

Τέλος θα θέλαμε να ζητήσουμε την εξαίρεση του διαιτητή Χριστουλάκη και του βοηθού του Στεφανίδη από τα παιχνίδια της ομάδας μας

 

Ρεπορτάζ: Μάνος Κασαπάκης  22 October, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα