Θλίψη και ντροπή για την δολιοφθορά στο Στάδιο «Μανώλης Στεφανουδάκης»

mesaralive.gr  27 July, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Θλίψη και ντροπή για την δολιοφθορά στο Στάδιο «Μανώλης Στεφανουδάκης»

Σε ανακοίνωσή με την οποία εκφράζει την θλίψη και την ντροπή που προκαλεί η είδηση της δολιοφθοράς, για 3η φορά, στο προπονητήριο του Παραολυμπιονίκη και Παγκόσμιου Πρωταθλητή Μανώλη Στεφανουδάκη, προχώρησε ο Γραμματέας ΠΕ ΝΔ και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Πρόκειται για ένα θέμα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) που ανέδειξε το Μesaralive.gr χθες το πρωί και το οποίο έχει αγγίξει τον κόσμο που θαυμάζει και εκτιμά το Μανώλη όχι μόνο για τις επιδόσεις του σαν Αθλητής αλλά και το έργο του σαν Άνθρωπος. Ο κ. Αυγενάκης τα επισημαίνει όλα αυτά τονίζοντας ότι νιώθει υπερήφανος για το έργο, το ήθος και την δουλειά του Μανώλη καταλήγοντας

«Μανώλη, μας κάνεις υπερήφανους!

Μανώλη, προχώρα! Είσαι παράδειγμα προς μίμηση!».

Η δήλωση Αυγενάκη

«Μόνο θλίψη και ντροπή προκαλεί η είδηση της δολιοφθοράς, για 3η φορά, στο προπονητήριο του Παραολυμιονίκη και Παγκόσμιου Πρωταθλητή Μανώλη Στεφανουδάκη.

Ο κ. Στεφανουδάκης, μόλις προ ολίγων ημερών, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα του ακοντισμού στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΑμεΑ που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο προσθέτοντας μια ακόμη τιμητική διάκριση στην εντυπωσιακή συλλογή των διακρίσεων που έχει φέρει στη χώρα μας.   

Αυτή η παρακμή, που προσπαθούν να επιβάλλουν κάποιοι, με απρεπείς και ανήθικες συμπεριφορές, δεν αντικατοπτρίζουν την εικόνα και τις αξίες του τόπου μας, … δεν αγγίζουν τις αξίες που υπηρετεί ο Μανώλης.

Νοιώθουμε υπερήφανοι για τη δουλειά του Μανώλη, για του Έλληνες που αγωνίζονται, … που σηκώνουν την Ελλάδα ψηλά, …που μας γεμίζουν περηφάνια και μας δείχνουν το δρόμο της μαχητικότητας, της σκληρής δουλειάς, της επιμονής και της επιτυχίας.

Νοιώθω πιο πολύ υπερήφανος ως μεσαρίτης για το έργο, το ήθος και την δουλειά του Μανώλη. Μας συνδέει μια ειλικρινή φιλία , μια ανιδιοτελής φιλία, και οι επιτυχίες σου αποτελούν παράδειγμα θάρρους, επιμονής, δύναμης και αγάπης για τη ζωή.    

Μανώλη, μας κάνεις υπερήφανους!

Μανώλη, προχώρα! Είσαι παράδειγμα προς μίμηση!».

 

mesaralive.gr  27 July, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα