Θέμα mesaralive.gr: Το φονικό με θύμα τον κτηνοτρόφο και η σχέση του με την περιοχή του Τυμπακίου

mesaralive.gr  02 July, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Θέμα mesaralive.gr: Το φονικό με θύμα τον κτηνοτρόφο και η σχέση του με την περιοχή του Τυμπακίου

Ενα ακόμη αιματηρό περιστατικό με άρωμα... Μεσαράς

Συγκλονίζει την τοπική κοινωνία το νέο φονικό που καθώς φαίνεται έχει γίνει για λόγους προσωπικών διαφορών

Όπως έγραψε το mesaralive.gr ο δράστης εστησε ενέδρα στο θύμα του την ώρα που ήταν καθ'οδόν για το χωριό. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι τον πύροβόλησε τουλάχιστον 2 φορές ενώ το θύμα ήταν μέσα στο αυτοκίνητό του.
Η δολοφονική ενέδρα που συγκλονίζει ξανά την κοινωνία της Κρήτης, λένε αστυνομικές πηγές, έγινε γιατί θύτης και θύμα είχαν προσωπικές διαφορές από παλιά.

Στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Ενα στοιχείο που έχει γίνει γνωστό, έχει να κάνει με τη σχέση του θύματος με την Μεσαρά και δη με το Τυμπακι. Το θύμα ήταν γνωστό στην τοπική κοινωνία, καθώς διατηρούσε χειμαδιά στην περιοχή. Συμφωνα με πληροφορίες έφερνε τα πρόβατα του στην ευρύτερη περιοχή του Κόκκινου Πύργου.

Το δυστύχημα είναι ότι τα «πιστόλια μίλησαν ξανά» για προσωπικές διαφορές,  με τους εμπλεκόμενους να προτιμούν τα όπλα για να λύσουν τα προβληματά τους, αντί να απευθυνθούν στη Δικαιοσύνη...

Η μαρτυρία

Φως σε όσα συνέβησαν, το μεσημέρι της Κυριακής, και είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός 63χρονου κτηνοτρόφου, έριξε η κατάθεση του άνδρα από την Αλβανία, ο οποίος επέβαινε στο ίδιο όχημα με το θύμα, συμφωνα με το Cretalive.gr. 

Με βάση την κατάθεση του τραυματία Αλβανού, το όχημα στο οποίο επέβαινε ο ίδιος και το θύμα, κλείστηκε από δύο άλλα αυτοκίνητα. Εκείνος που επέβαινε στο μπροστινό αυτοκίνητο κατέβηκε και πυροβόλησε.

Ο Αλβανός φέρεται να κατονόμασε τον 24χρονο φερόμενο ως δράστη, όμως λόγω του πανικού, όπως είπε, δεν είναι 100% σίγουρος αν ήταν όντως ο 24χρονος ή ο αδερφός του.

Τον 24χρονο εντόπισαν οι αστυνομικοί και αρνείται ότι εκείνος σκότωσε τον 63χρονο. Ο 24χρονος παραμένει υπό κράτηση, ενώ η Αστυνομία αναζητά και τον αδερφό του.

 

mesaralive.gr  02 July, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα