Τέλος στα τραπεζάκια και τις ξύλινες πλατφόρμες «πάνω στο κύμα» για το καλοκαίρι του 2015!

''Αλλαγές στις ρυθμίσεις για τις παραλίες από το φετινό καλοκαίρι ..
Οι λουόμενοι που θα μπορούν πια να απολαμβάνουν την ηλιοθεραπεία τους «πάνω στο κύμα», σύμφωνα με τη νέα απόφαση των υπουργείων Οικονομικών και Εσωτερικών για τον τρόπο παραχώρησης των παραλιών
Μάλιστα, σύμφωνα με τη νέα απόφαση των υπουργείων Οικονομικών και Εσωτερικών που υπεγράφη , οι ενοικιαζόμενες ξαπλώστρες θα πρέπει να απέχουν τουλάχιστον 5 μέτρα από το κύμα, αφήνοντας ελεύθερο χώρο για όλους τους λουόμενους που επιθυμούν να απολαύσουν το μπάνιο τους χωρίς να πληρώνουν το αντίστοιχο αντίτιμο.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Καθημερινής, η παραχώρηση των παραλίων σε ιδιώτες αλλάζει άρδην, αυξάνοντας και τα έσοδα του Δημοσίου.
Η απόφαση που υπεγράφη , αντίθετα με τις προηγούμενες, θα έχει διάρκεια ζωής 2 ετών, δίνοντας για πρώτη φορά στους δήμους το δικαίωμα να συνάψουν διετείς συμβάσεις μίσθωσης παραλιών.
Η απόφαση ορίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις υπό τις οποίες μπορεί να μισθωθούν τμήματα παραλιών σε δήμους ή ιδιώτες για την τοποθέτηση εγκαταστάσεων εξυπηρέτησης λουομένων (λ.χ. ξαπλώστρες με ομπρέλες), θαλάσσιες δραστηριότητες και καντίνες.
Δείτε επίσης
- Τοπική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας για τους ξενοδοχοϋπαλλήλους του Ν. Ηρακλείου
- Επιτυχημένος ο 28ος Αγώνας Ανώμαλου Δρόμου & Πεζοπορίας Κουδουμά
- Π.Σ Τυμπακίου: Τα αποτελέσματα των εκλογών της Κυριακής
- Ηράκλειο:Τέλος στα γλέντια μέχρι το πρωί, νέο όριο 4πμ σε γάμους και βαπτίσεις για την ασφάλεια όλων
- Νοσοκομείο Χανίων – Ο Μανώλης Καλλιονάκης από το Τυμπάκι ανέλαβε αναπληρωτής διοικητής