Τελετή αποφοίτησης στο ΓΕΛ Αγίων Δέκα

  22 June, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Τελετή αποφοίτησης στο ΓΕΛ Αγίων Δέκα

Τα σχολικά θρανία αποχαιρέτησαν κι επίσημα την περασμένη Τρίτη οι απόφοιτοι του ΓΕΛ Αγίων Δέκα με μιά όμορφη εκδήλωση.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Την Τρίτη 20/06/2023 πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με μεγάλη επιτυχία τελετή αποφοίτησης των μαθητών του Λυκείου Αγίων Δέκα έπειτα από διοργάνωση και κεντρικής ομιλήτριας/συντονίστριας της φιλολόγου του σχολείου κυρίας Ζήση Αντιγόνης και την υποστήριξη του διευθυντή κυρίου Βλαχάκη Μιχάλη και όλου του Συλλόγου Διδασκόντων.
Η βραδιά παρουσίαζε διττό χαρακτήρα καθώς από τη μια ήταν αφιερωμένη στους αποφοίτους του 2023 και από την άλλη στον απερχόμενο διευθυντή κύριο Μιχαήλ Βλαχάκη ο οποίος μετά από δυο συναπτά έτη παραμονής στο σχολείο ως διευθυντής από το Σεπτέμβρη θα βρίσκεται σε διαφορετική θέση.
Το Λύκειο Αγίων Δέκα θα ήθελε να ευχηθεί στους αποφοίτους «Καλή Σταδιοδρομία Ζωής»και στον Κύριο Βλαχάκη «Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνει» και να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ για την πολύτιμη παρουσία του στο σχολείο!
Τέλος, ο σύλλογος Διδασκόντων θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά το Δήμο Γόρτυνας για τη χορηγία και ιδιαιτέρως την κυρία Σοφία Χατζάκη την πρόεδρο της σχολικής επιτροπής αλλά και όλους όσοι συνέβαλαν να πραγματοποιηθεί αυτή η βραδιά ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση!
Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους!!

 

  22 June, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα