Τάτσης: “Ο διαιτητής είχε πρόβλημα όρασης!”

mesaralive.gr  02 February, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Τάτσης: “Ο διαιτητής είχε πρόβλημα όρασης!”

Φώτο: mesaralive

Για αλλοίωση αποτελέσματος στο παιχνίδι με τον Αστέρα Μυρτιάς έκανε λόγο ο προπονητής του ΑΟΤυμπακίου Γιάννης Τάτσης, μιλώντας στο prismasport.gr και στον Στέλιο Χανιωτάκη. Μάλιστα στο κλείσιμο της μακροσκελούς δήλωσής του, ανέφερε πώς ο διαιτητής είχε πρόβλημα οράσεως!

Αναλυτικότερα ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε:

''Χωρίς να θέλω να μειώσω την νίκη των γηπεδούχων στο συγκεκριμένο παιχνίδι έγινε αλλοίωση αποτελέσματος από τον διαιτητή Παπαδάκη και τους βοηθούς του, οι οποίοι βρέθηκαν σε πολύ κακή ημέρα.

Εκτός αυτού, λόγω των δικών τους λαθών χάσαμε και τον Ντόκο, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αναλυτικά θα πω όσον αφορά την αμυντική μας λειτουργία ο αντίπαλος δεν έφτασε εύκολα στα καρέ μας, και προσπαθούσε να απειλήσει με σούτ μακρινά.

Μια φορά που κάποιος αντίπαλος ποδοσφαιριστής αποφάσισε να πέσει στο έδαφος, για δικούς του λόγους ο διαιτητής διαστρέβλωσε τους κανονισμούς και έδωσε πέναλτι και κίτρινη κάρτα στον Ντόκο ο οποίος απομάκρυνε απλά με δύναμη την μπάλα!

Όσον αφορά την επιθετική μας λειτουργία, φτάναμε με ευκολία στα αντίπαλα καρέ δημιουργώντας προϋποθέσεις και ευκαιρίες για γκολ, ενώ τέσσερις φορές που δεν είχαμε τελική προσπάθεια, σταμάτησε από αντικανονικά μαρκαρίσματα αντιπάλων, με τον διαιτητή να λέει ‘’παίζεται’’, και να δίνει την αίσθηση πως ‘’αν δεν βγει αίμα από ποδοσφαιριστή μας, πέναλτι δεν θα δώσει’’.

Αξίζει να σημειωθεί ακόμη πως το πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, υποδείχθηκε από τον διαιτητή ο οποίος βρισκόταν εβδομήντα μέτρα μακριά από την φάση στην κυριολεξία.

Οι βοηθοί Παπαδακάκης και η κυρία Γρύλλου δεν πήραν ποτέ πρωτοβουλία να σηκώσουν το σημαιάκι και να βοηθήσουν τον συνάδελφο τους, ο οποίος είχε ‘’πρόβλημα οράσεως’’.

 

www.prismanews.gr

 

mesaralive.gr  02 February, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα