Τα ταψιά του καλοκαιριού: 6 κορυφαίες συνταγές

Οι καλοκαιρινές μας Κυριακές μοχοβολούν γιουβέτσια και μουσακάδες, μελωμένα κριθαράκια και καλοδουλεμένες σάλτσες ντομάτας με βασιλικό από τη γλάστρα του μπαλκονιού. Στρώνουμε τραπέζι, βάζουμε στη μέση ψωμιά και μπίρες και χαιρόμαστε τα φαγητά που λαχταράμε όλη την εβδομάδα. Σας έχουμε συνταγές πέρα για πέρα κλασικές, όπως το ψάρι αλά σπετσιώτα ενώ άλλες τις έχουμε προσαρμόσει για να ταιριάζουν καλύτερα με την εποχή, όπως ο διαφορετικός, λίγο πιο ελαφρύς αλλά απίστευτα ζουμερός και απολαυστικός, μουσακάς με φιλέτο κοτόπουλου, ώριμες ντοματούλες και κασέρι Ξάνθης. Το γιουβέτσι, μαγειρεμένο με χυμώδεις ντομάτες, βασιλικό και θυμάρι γίνεται ακαταμάχητο ενώ με κριθαράκι φτιάχνουμε και ένα μελωμένο, καλοχυλωμένο γιουβέτσι με γαρίδες, καλαμάρια και σουπιές που μυρίζει θάλασσα.
Δείτε εδώ 6 κορυφαίες συνταγές
Δείτε επίσης
- Ελληνική Pisa: Τα 618 Δημοτικά-Γυμνάσια που θα πάρουν μέρος στις εξετάσεις την Πέμπτη 22 Μαΐου
- Habemus Papam: Λευκός καπνός στην Καπέλα Σιξτίνα -Εξελέγη νέος Πάπας στην τέταρτη ψηφοφορία
- Πάγωμα του ΠΔ για την οριοθέτηση οικισμών κάτω των 2.000 κατοίκων ζητά ομόφωνα το ΔΣ της ΚΕΔΕ
- Μεσολογγίτικη Καρυδόπιτα
- Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι του Ζαρού ζητούν την βοήθεια της ΕΛ.ΑΣ.