Tα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστα και σήμερα στη Μεσαρα

  08 February, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Tα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστα και σήμερα στη Μεσαρα

Δήμος Αρχανών Αστερουσίων

Λόγω επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων, κατά τη διάρκεια της νύχτας,τα σχολεία στο Δήμο Αρχανών Αστερουσίων-με απόφαση του Δήμου- δε θα λειτουργήσουν σήμερα Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου.

Δήμος Φαιστού

Ανακοινώνεται ότι με απόφαση του Δημάρχου Φαιστού κ. Γρήγορη Νικολιδάκη, την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, κλειστά θα παραμείνουν οι παιδικοί σταθμοί και τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των ορεινών όγκων σε Ζαρό, Βορίζια και Καμάρες.
Όλα τα υπόλοιπα σχολεία στις Δημοτικές Ενότητες Μοιρών και Τυμπακίου, καθώς και όλα τα νηπιαγωγεία και βρεφονηπιακοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.
Η Πολιτική Προστασία και ο Δήμος Φαιστού παραμένουν σε αυξημένη επιφυλακή και θα επανέλθουν με νεότερη ανακοίνωση για πρόσθετες οδηγίες κι αποφάσεις εφόσον κριθεί αναγκαίο.

Δήμος Γόρτυνας

Με απόφαση του Δημάρχου Γόρτυνας, Λευτέρη Κοκολάκη, λόγω της επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων τις τελευταίες ώρες, όλα τα σχολεία (Βρεφικός, Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκειο) σε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ (Αγίας Βαρβάρας, Ρούβα, Γόρτυνας, Κόφινα) θα παραμείνουν κλειστά και σήμερα Τετάρτη 8/2.

 

  08 February, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα