Τα ψεύτικα σουφλέ είναι αληθινά νόστιμα: 4 εύκολες συνταγές με φουρνιστά ζυμαρικά
Αγαπάμε τα κλασικά, αεράτα σουφλέ με τα χτυπημένα αυγά και το χαρακτηριστικό «καπάκι» που ξεχειλίζει. Αλλά και τα ψευτοσουφλέ δεν τα σνομπάρουμε! Ζυμαρικά ογκρατέν στην πραγματικότητα, συνήθως με κάποια πλούσια τυρένια σάλτσα, επικράτησε να λέγονται σουφλέ μάλλον λόγω της χρυσοψημμένης τους επιφάνειας που θυμίζει τα εκ Γαλλίας μακρινά τους «ξαδερφάκια». Πανεύκολα σε αντίθεση με τα αυθεντικά σουφλέ που έχουν τα μυστικά τους και συνεπώς αγχώνουν αρκετούς, τα ψευτοσουφλέ, ιδιαίτερα τις προηγούμενες δεκαετίες, είχαν σταθερή θέση στα γιορτινά τραπέζια. Και για να είμαστε ειλικρινείς, αυτό το πληθωρικό, comfort φαγητό και ταΐζει πολλούς και αρέσει σχεδόν σε όλους. Ναι, τα ψεύτικα σουφλέ είναι αληθινά νόστιμα και ας μην φουσκώνουν καθόλου! Με λίγο πιο σύγχρονη προσέγγιση, ετοιμάζουμε τα παλιομοδίτικα, πληθωρικά φουρνιστά ζυμαρικά που ταιριάζουν τόσο στο καθημερινό, όσο και στο «καλό» τραπέζι.
Δείτε εδώ 4 συνταγές για «σουφλέ» ζυμαρικών
Δείτε επίσης
- Σουφλέ με σπανάκι και ψωμί της Αργυρώς
- ΓΣΕΕ: Πώς αμοίβεται η εργασία την 28η Οκτωβρίου
- Λευτέρης Πετρούνιας: Σήμερα πάει για ακόμη ένα μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα
- Και σήμερα άφιξη μεταναστών στους Καλούς Λιμένες
- Εφορία:Πρόστιμα για εκπρόθεσμη δήλωση ακόμα αν δεν προκύπτει υποχρέωση για πληρωμή φόρου





