Τα ψεύτικα σουφλέ είναι αληθινά νόστιμα: 4 εύκολες συνταγές με φουρνιστά ζυμαρικά
Αγαπάμε τα κλασικά, αεράτα σουφλέ με τα χτυπημένα αυγά και το χαρακτηριστικό «καπάκι» που ξεχειλίζει. Αλλά και τα ψευτοσουφλέ δεν τα σνομπάρουμε! Ζυμαρικά ογκρατέν στην πραγματικότητα, συνήθως με κάποια πλούσια τυρένια σάλτσα, επικράτησε να λέγονται σουφλέ μάλλον λόγω της χρυσοψημμένης τους επιφάνειας που θυμίζει τα εκ Γαλλίας μακρινά τους «ξαδερφάκια». Πανεύκολα σε αντίθεση με τα αυθεντικά σουφλέ που έχουν τα μυστικά τους και συνεπώς αγχώνουν αρκετούς, τα ψευτοσουφλέ, ιδιαίτερα τις προηγούμενες δεκαετίες, είχαν σταθερή θέση στα γιορτινά τραπέζια. Και για να είμαστε ειλικρινείς, αυτό το πληθωρικό, comfort φαγητό και ταΐζει πολλούς και αρέσει σχεδόν σε όλους. Ναι, τα ψεύτικα σουφλέ είναι αληθινά νόστιμα και ας μην φουσκώνουν καθόλου! Με λίγο πιο σύγχρονη προσέγγιση, ετοιμάζουμε τα παλιομοδίτικα, πληθωρικά φουρνιστά ζυμαρικά που ταιριάζουν τόσο στο καθημερινό, όσο και στο «καλό» τραπέζι.
Δείτε εδώ 4 συνταγές για «σουφλέ» ζυμαρικών
Δείτε επίσης
- Τα βασικά χαρακτηριστικά του μεταβατικού συστήματος πληρωμών και ελέγχων των αγροτικών επιδοτήσεω
- Σε τροχιά κακοκαιρίας η Ελλάδα από σήμερα μέχρι το Σάββατο
- ΟΗΕ: Κάθε 10 λεπτά μια γυναίκα δολοφονείται από οικείο της πρόσωπο –Το σπίτι ο πιο επικίνδυνος χώρος
- Χρήσιμες συμβουλές λίγο πριν από τη Black Friday – Πώς θα κάνετε ασφαλείς αγορές
- Γιορτάζει σήμερα η Αγία Αικατερίνη-– Η συμβολή της στα γράμματα και στον Χριστιανισμό





