Τα πουλερικά των Χριστουγέννων: 4 γιορτινές συνταγές από τον Χριστόφορο Πέσκια
Γαλοπούλα ή κόκορας; Στο πανέμορφο Περτούλι, στη Νότια Πίνδο, μαγειρέψαμε τέσσερις εκδοχές γιορτινών πουλερικών και στήσαμε ένα σκηνικό γιορτής, ζεστασιάς και χειμωνιάτικης θαλπωρής, περιτριγυρισμένοι από ένα μαγικό ελατοδάσος.
Δείτε επίσης
- Τα βασικά χαρακτηριστικά του μεταβατικού συστήματος πληρωμών και ελέγχων των αγροτικών επιδοτήσεω
- Σε τροχιά κακοκαιρίας η Ελλάδα από σήμερα μέχρι το Σάββατο
- ΟΗΕ: Κάθε 10 λεπτά μια γυναίκα δολοφονείται από οικείο της πρόσωπο –Το σπίτι ο πιο επικίνδυνος χώρος
- Χρήσιμες συμβουλές λίγο πριν από τη Black Friday – Πώς θα κάνετε ασφαλείς αγορές
- Γιορτάζει σήμερα η Αγία Αικατερίνη-– Η συμβολή της στα γράμματα και στον Χριστιανισμό





