Τα πουλερικά των Χριστουγέννων: 4 γιορτινές συνταγές από τον Χριστόφορο Πέσκια
Γαλοπούλα ή κόκορας; Στο πανέμορφο Περτούλι, στη Νότια Πίνδο, μαγειρέψαμε τέσσερις εκδοχές γιορτινών πουλερικών και στήσαμε ένα σκηνικό γιορτής, ζεστασιάς και χειμωνιάτικης θαλπωρής, περιτριγυρισμένοι από ένα μαγικό ελατοδάσος.
Δείτε επίσης
- Τέλεια κεφτεδάκια με πατάτες κοκκινιστά στην κατσαρόλα
- Παρασύρης: Ερώτηση στη Βουλή για το παραλιακό μέτωπο Τυμπακίου
- Αμετάβλητο το πολιτκό σκηνικό σε νέα δημοσκόπηση
- “Εντυπωσιακές και αχρείαστες συλλήψεις που πυροδοτούν ανθρωποφάγα αντανακλαστικά”
- Αντίστροφή μέτρηση για το Καρναβάλι Τυμπακίου