Τα πουλερικά των Χριστουγέννων: 4 γιορτινές συνταγές από τον Χριστόφορο Πέσκια

Γαλοπούλα ή κόκορας; Στο πανέμορφο Περτούλι, στη Νότια Πίνδο, μαγειρέψαμε τέσσερις εκδοχές γιορτινών πουλερικών και στήσαμε ένα σκηνικό γιορτής, ζεστασιάς και χειμωνιάτικης θαλπωρής, περιτριγυρισμένοι από ένα μαγικό ελατοδάσος.
Δείτε επίσης
-
Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις
Σχετικά άρθρα
- 33 μακαρονοσαλάτες και μακαρονάδες χωρίς μαγείρεμα για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού
- Αρνί ρολό στο φούρνο με πατάτες και κεφαλογραβιέρα
- Τα αμπελόφυλλα δεν είναι μόνο για ντολμάδες: 18 συνταγές για να τα δείτε… αλλιώς
- Μουσακάς με μοσχαράκι κρασάτο και βασιλικό
- Ντομάτες γεμιστές: 16 συνταγές πιο καλοκαιρινές δε γίνεται