Τα εγκαίνια και η...αναγνώριση!

  07 November, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Τα εγκαίνια και η...αναγνώριση!

Μεταξύ των ανθρώπων που κλήθηκαν στις εκδηλώσεις για τα εγκαίνια των εγκαταστάσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Μιαμού ήταν και η εκπρόσωπος της Αναπτυξιακής Ηρακλείου Δήμητρα Καμπέλη, κόρη του αείμνηστου πρώην Περιφερειάρχη Σταύρου Καμπέλη.

Ωστόσο τι σχέση μπορεί να έχει αυτή με τον Δήμαρχο Γόρτυνας κ. Σχοιναράκη; Κι όμως έχουν. Ο τελευταίος είναι μέλος του Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Ηρακλείου και συνέβαλε κι αυτός όπως ο ίδιος ανέφερε με τη θετική του στάση στη χρηματοδότηση του έργου.

'Οπως διαβάζουμε στο Δια-SOS-τε  τη Μεσαρά, εκτός από  τη Δήμητρα Καμπέλη και η μητέρα της κλήθηκε να παραστεί στα εγκαίνια, προς τιμήν του συζύγου της Σταύρου Καμπέλη, αναγνωρίζοντας μ' αυτό το τρόπο την προσφορά του τελευταίου, αφού ήταν εκείνος που μύησε τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μιαμού, Κωστή Μανιδάκη στα ευρωπαϊκά προγράμματα , ανοίγοντας το δρόμο για την ολοκλήρωση του έργου , όπως στην ομιλία του ο ίδιος ανέφερε:

«‘Ένα Χειμώνα πήγαινα δυό φορές την εβδομάδα στο Ηράκλειο και τον έβρισκα και κουβεντιάζαμε, στην ουσία μου έκανε σεμινάριο. Τρεις φορές με κάλεσε και στο σπίτι του κι αν καμιά φορά δεν τον έπαιρνα εγώ με έπαιρνε αυτός και μού λεγε . Κωστή γιατί δεν ήρθες , γιατί δεν με πήρες τηλέφωνο; Γι αυτό και η φωτογραφία του Σταύρου θα κοσμεί για πάντα τα γραφεία του συλλόγου μας» είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μιαμού.

 

  07 November, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα