Τα αγροτικά προϊόντα στην κορυφή μέσω... Θεσσαλονίκης

mesaralive.gr  02 March, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ
Τα αγροτικά προϊόντα στην κορυφή μέσω... Θεσσαλονίκης

Για μια ακόμη φορά η Cretan Mill και ο Όμιλος Αλμπαντάκη ταξιδεύουν το Μαλεβίζι σε όλο τον κόσμο, κάνοντας γνωστά σε όλους, το «χρυσό της Κρήτης» και τα ποιοτικά τοπικά προϊόντα, μέσω της διεθνούς έκθεσης Detrop.

Η έκθεση διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη στα κτίρια της HELEXPO, με στόχο να δοθεί η ευκαιρία στο κοινό, για να έρθει σε επαφή με τις εταιρείες που πρωταγωνιστούν στην αγορά τροφίμων-ποτών στην ελληνική Οικονομία

Είναι μια έκθεση τροφίμων και ποτών με έντονα χαρακτηριστικά εξωστρέφειας, στην οποία μετέχουν πάρα πολλοί παραγωγοί από όλη την Ελλάδα και η οποία βρίσκεται αυτές τις μέρες στο επίκεντρο.  

Το περίπτερο της Cretan Mill αποτελεί πόλο έλξης για μια ακόμη φορά, καθώς η εταιρεία από το Μαλεβίζι, είναι η τρίτη σε μερίδιο αγοράς στη Θεσσαλονίκη στον τομέα της -  πίσω από τις πολυεθνικές - κατέχοντας το 17%.

«Η Cretan Mill συνεχίζει την προώθηση των κρητικών προϊόντων στην εγχώρια και τη διεθνή αγορά. Η εταιρεία μας συμμετέχει δυναμικά στην έκθεση με αποστολή 10 ατόμων, προβάλλοντας μια σειρά προϊόντων, όπως το ελαιόλαδο, τις λιαστές ντομάτες, το κρασί, το αρωματικό αλάτι, τις ελιές και το πατέ ελιάς. Προϊόντα που προέρχονται από τη μαλεβιζιώτικη γη», αναφέρει ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Μιχάλης Αλμπαντάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της παρουσίας της εταιρείας στην έκθεση Detrop, έχουν γίνει  - μεταξύ άλλων - σημαντικά ραντεβού με ευρωπαίους αγοραστές.

Ενημερώνονται για τα εξαιρετικής ποιότητας κρητικά προϊόντα της εταιρίας, δηλώνοντας εντυπωσιασμένοι. Ενώ επιβεβαιώνονται με τον καλύτερο τρόπο, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των προϊόντων του νησιού και η δυναμική που έχει αναπτύξει η εταιρεία από το Μαλεβίζι.

 

mesaralive.gr  02 March, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ