«Συζητώντας για το παιδί» σήμερα στο Κέντρο Ημέρας «Εν Πλω»

  13 December, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
«Συζητώντας για το παιδί» σήμερα στο Κέντρο Ημέρας «Εν Πλω»

Το Κέντρο Ημέρας “Εν Πλω” της Κοινωνικής Υπηρεσίας Δήμου Φαιστού ξεκίνησε μια νέα δράση που απευθύνεται στην ευρύτερη Κοινότητα της Μεσαράς, με τίτλο: «Συζητώντας για το παιδί».

Κατά τη διάρκεια της δράσης πραγματοποιούνται συναντήσεις μεταξύ γονέων, κηδεμόνων και εκπαιδευτικών και όποιου άλλου ενδιαφέρεται  και συζητούνται θέματα σχετικά με τα παιδιά.

«Είναι χαρά μας να έρθετε όλοι και μαζί να προβληματιστούμε, να μοιραστούμε απόψεις, ιδέες, εμπειρίες, να συζητήσουμε απορίες μας και να προτείνουμε λύσεις σε ό,τι μας αφορά από τη ζωή μας με τα παιδιά.

Οι συναντήσεις ξεκίνησαν από την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου με το θέμα: «Από σύντροφοι… Γονείς!», το οποίο συντονίστηκε από την κ. Γαλανοπούλου Βασιλική, Ψυχολόγο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φαιστού και του Κέντρου Ημέρας «Εν Πλω».

Η 2η συνάντησή μας είναι τη δεύτερη Τετάρτη του Δεκεμβρίου, 13/12/2017, στις 17:00, στο χώρο του Κέντρου Ημέρας «Εν Πλω», Πάροδος 25ης Μαρτίου, Ισόγειο Δημαρχείου Μοιρών, δίπλα από το Πολύκεντρο Μοιρών, με θέμα προς συζήτηση: «Τυπικά στάδια ανάπτυξης λόγου & παιχνιδιού των παιδιών» με συντονίστρια την κ. Σπαντιδάκη Μαρία, Λογοθεραπεύτρια της Κοινωνικής Υπηρεσίας Δήμου Φαιστού και του Κέντρου Ημέρας «Εν Πλω» αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα:

 

14/02/2018 «Παίζω σαν… παιδί!» (Ο χώρος θα αναρτηθεί σύντομα στην ιστοσελίδα του Κέντρου Ημέρας «Εν Πλω»)

14/03/2018 «Χαμογελάστε… Είναι μεταδοτικό» Κέντρο Ημέρας “Εν Πλω”, Πάροδος 25ης Μαρτίου, Ισόγειο Δημαρχείου, Μοίρες

11/04/2018 «Γιορτές.....;;;;;;;» (Ο χώρος θα αναρτηθεί σύντομα στην ιστοσελίδα του Κέντρου Ημέρας «Εν Πλω»)

09/05/2018 «Η μάχη γύρω από το φαγητό» Κέντρο Ημέρας “Εν Πλω”, Πάροδος 25ης Μαρτίου, Ισόγειο Δημαρχείου, Μοίρες

Παρακαλούμε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του Κέντρου Ημέρας «Εν Πλω» για οποιαδήποτε αλλαγή (www.dimosfestou.gr) Απευθύνεται σε όλους τους γονείς του Δήμου Φαιστού και σε όποιον τον ενδιαφέρει. Οι ομιλίες θα διεξάγονται από ειδικούς επιστήμονες. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

 

  13 December, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα