Σύσκεψη για τη Λειψυδρία στο Δήμο Αρχανών Αστερουσίων

mesaralive.gr  25 March, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Σύσκεψη για τη Λειψυδρία στο Δήμο Αρχανών Αστερουσίων

Ενημερωτική σύσκεψη για το μεγάλο πρόβλημα της λειψυδρίας, συγκάλεσε την Παρασκευή ο Δήμαρχος Αρχανών Αστερουσίων κ. Μανώλης Κοκοσάλης.

Καλεσμένοι οι Πρόεδροι  των Τοπικών Συμβουλίων οι οποίοι ενημερώθηκαν αλλά και ενημέρωσαν το Δήμαρχο  για την κατάσταση που επικρατεί στον Δήμο λόγω της παρατεταμένης Ανομβρίας. Παρόντες επίσης στην Σύσκεψη ήταν  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αρχανών Αστερουσίων κ. Επιτροπάκης Γεώργιος, οι Αντιδήμαρχοι, ο Διευθυντής του Δήμου κ. Καλογιαννάκης Γεώργιος, ο Προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Σημαντηράκης Εμμ κ.α.

Το θέμα της λειψυδρίας στο Δήμο Αρχανών Αστερουσίων, εξελίσσεται σε μείζον, από τη στιγμή που οι βροχοπτώσεις μέχρι αυτή τη χρονική στιγμή, είναι λιγοστές και σε καμία περίπτωση δεν έχουν καλύψει τις τρέχουσες ανάγκες. Συζητήθηκε διεξοδικά το ζήτημα της λειψυδρίας και των τρόπων αντιμετώπισης της, ενώ θα ακολουθήσουν άμεσα συναντήσεις της Δημοτικής Αρχής με όλους τους φορείς για τη λήψη των απαραίτητων μέτρων αντιμετώπισης της λειψυδρίας.

 

mesaralive.gr  25 March, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα