Συντηρούν τους αγροτικούς δρόμους του Δήμου Γόρτυνας

mesaralive.gr  09 April, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Συντηρούν τους αγροτικούς δρόμους του Δήμου Γόρτυνας

Συνοπτικό διαγωνισμό προκηρύσσει o Δήμος Γόρτυνας για την ανάθεση της υπηρεσίας «Συντήρηση – επισκευή αγροτικής οδοποιίας του Δήμου Γόρτυνας» προϋπολογισμού 73.966 ευρώ.

Η δημοπρασία θα γίνει στις 15 Απριλίου 2019 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ. στο δημαρχείο του Δήμου Γόρτυνας, οδός  Αντονίνο Ντι Βίτα 1, στους Αγίους Δέκα.

Η χρηματοδότηση  της υπηρεσίας εξασφαλίστηκε με ενέργειες της δημοτικής αρχής από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης και συγκεκριμένα από τον φάκελο «Βελτιώσεις - συντηρήσεις - διανοίξεις στο οδικό δίκτυο Κρήτης».

Σύμφωνα με την τεχνική περιγραφή, ο Δήμος Γόρτυνας θα μισθώσει τα κατάλληλα μηχανήματα για να απομακρύνουν την παρόδια βλάστηση στο αγροτικό οδικό δίκτυο. Επίσης προβλέπεται η  διαμόρφωση και καθαρισμός των τάφρων απορροής ομβρίων υδάτων, η διαμόρφωση και καθαρισμός του οδοστρώματος των αγροτικών οδών με την προσθήκη κατάλληλου ορυκτού υλικού σε τμήματα της οδοποιίας, αλλά και η απομάκρυνση υλικών από καταπτώσεις πρανών.

Για τις ανάγκες συντήρησης και επισκευής της αγροτικής οδοποιίας στις τέσσερις δημοτικές ενότητες του Δήμου Γόρτυνας, απαιτείται η μίσθωση:

Διαμορφωτήρα γαιών για την Δημοτική Ενότητα Γόρτυνας
Διαμορφωτήρα γαιών και ελαστιχοφόρου φορτωτή για τη Δημοτική Ενότητα Κόφινα
Ελαστιχοφόρου φορτωτή για τη Δημοτική Ενότητα Αγίας Βαρβάρας
Διαμορφωτήρα γαιών και εκσκαφέα ελαφρύ για τη Δημοτική Ενότητα Ρούβα

 

mesaralive.gr  09 April, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα