Σύνολο Νυκτών&Τοξοτών Οργάνων Κρήτης: Νέο πρότζεκτ με την σφραγίδα του Μιχάλη Μαρακομιχελάκη

  23 March, 2024 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Σύνολο Νυκτών&Τοξοτών Οργάνων Κρήτης: Νέο πρότζεκτ με την σφραγίδα του Μιχάλη Μαρακομιχελάκη

Γεμάτο μουσική θα είναι και το φετινό καλοκαίρι

Αναλυτικα η ανακοίνωση-προαναγγελία των επερχόμενων εκδηλώσεων:

Σύνολο Νυκτών & Τοξοτών Οργάνων Κρήτης   Μουσικοχορευτική παράσταση με μια πλειάδα τραγουδιών, Ελλήνων συνθετών αλλά και της Κρητικής μουσικής παράδοσης  που έντυσε με την αγγελική φωνή του και το δοξάρι του μια χαρισματική φυσιογνωμία, ένα σύμβολο, ένας μύθος, ο Νίκος Ξυλούρης.
Εμείς τα ενορχηστρώνουμε με τα ηχοχρώματα του Σ.Ν.Τ.Κ. και σας καλούμε να τα τραγουδήσουμε μαζί. «Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε για να ξεχωρίσουμε αδελφέ μου απ’ τον κόσμο, εμείς τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο». Εκατό μουσικοί, τραγουδιστές, χορωδοί και χορευτές  επί σκηνής για τον σκοπό αυτό.  Καλή αντάμωση!!!
Σολίστ: Μενέλαος Νταγιαντάς
Περισσότερα για την παράσταση:
Είναι μια παράσταση δομημένη σε οχτώ μουσικούς κύκλους.  Με τον τρόπο αυτό έχουμε καταφέρει να εντάξουμε  ένα πολύ μεγάλο αριθμό από τα τραγούδια που πρώτος τραγούδησε ο Ν. Ξυλούρης. Οι σολίστες τραγουδιστές  μέλη του συνόλου μας καθώς και ο εξαίρετος  ερμηνευτής  Μενέλαος Νταγιαντάς  συνεργάζονται με την χορωδία  και την πολυμελή ορχήστρα μας. Ο ιδιαίτερος και αναγνωρίσιμος  πλέον  ήχος του  Σ.Ν.Τ.Κ  η σκηνική εικόνα του πολυπληθούς σχήματος και  ένα ζευγάρι χορευτών,  σίγουρα θα μαγέψουν  όσους  θα παρακολουθήσουν την παράσταση μας  η οποία είναι το αποτέλεσμα μιας  προσπάθεια δύο ετών.  Ίσως τα λόγια είναι λίγα μπροστά στο τελικό αποτέλεσμα,  μην το χάσετε!!!

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής
  Μιχαήλ Ε. Μαρακομιχελάκης
      Μαέστρος-Μουσουργός

 

  23 March, 2024 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα