Συνελήφθη κι ο έτερος δράστης των πυροβολισμών κατά αστυνομικών στις Λίμνες

  10 April, 2019 ΑΡΘΡΑ
Συνελήφθη κι ο έτερος δράστης των πυροβολισμών κατά αστυνομικών στις Λίμνες

Στα χέρια των αρχών βρίσκονται πλέον οι δύο νεαροί δράστες που την περασμένη Δευτέρα «άνοιξαν» πυρ την ώρα που καταδιώκονταν από τις αστυνομικές αρχές στην περιοχή Λίμνες του Αγίου Νικολάου.

Να θυμίσουμε ότι χθες οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 24χρονο με καταγωγή από χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου καθώς υπήρχαν στοιχεία πως συμμετείχε στο «θερμό» επεισόδιο που εκτυλίχθηκε προχθές το πρωί.

Λίγες ώρες αργότερα, βρήκαν και τον δεύτερο δράστη, έναν 28χρονο, ο οποίος ήταν στο σπίτι του στο Ηράκλειο τον οποίον και συνέλαβαν.

Και οι δύο νεαροί δράστες κρατούνται στην αστυνομικοί διεύθυνση ασφαλείας και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα.

Το χρονικό του «θερμού» επεισοδίου

Όλα συνέβησαν νωρίς της περασμένης Δευτέρας όταν υπήρξε ένα «θερμό» επεισόδιο με πυροβολισμούς στις Λίμνες του Αγίου Νικολάου ανάμεσα στους δράστες και τους κατοίκους του χωριού.

Στο σημείο κλήθηκε κι έσπευσε οι αστυνομία ωστόσο οι δύο νεαροί οπλισμένοι άνδρες μπήκαν σε ένα μαύρο 4Χ4 και τράπηκαν σε φυγή.

Οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν με τους δράστες να εγκαταλείπουν το όχημά τους και να στρέφουν τα όπλα εναντίον των αρχών πυροβολώντας ενώ κρύφτηκαν μέσα στους ελαιώνες.

 

  10 April, 2019 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα