Συνεδριάζουν οι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας Μεσαράς
Σήμερα το απόγευμα στις 18:00 θα ξεκινήσει η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Μεσαράς «Η ΦΑΙΣΤΟΣ» που θα πραγματοποιηθεί στο 2ο Δημοτικό σχολείο Μοιρών.
Σύμφωνα με την πρόσκληση που υπογράφεται από τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Γρηγόρη Γιαμαλάκη, τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι:
• Εκλογή προεδρείου Γενικής Συνέλευσης
• Τοποθέτηση μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΟΕ και τοποθετήσεις αιρετών του ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου και ΑΠΥΣΠΕ Κρήτης.
• Ενημέρωση αντιπροσώπων στη Γ. Σ. της Δ.Ο.Ε.
• Ομιλία Προέδρου του Συλλόγου μας. Διεκδικητικό – Αγωνιστικό πλαίσιο. Γενική απεργία 12ης Νοεμβρίου.
• Τοποθετήσεις μελών-προτάσεις-κατάθεση ψηφισμάτων.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «Η παρουσία όλων μας και η καταγραφή της άποψής μας είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. Είναι ώρα πλέον να αναλάβει ο καθένας ατομικά και συλλογικά την ευθύνη που του αναλογεί».
Δείτε επίσης
- «Το Μέλλον» τιμά την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ
- A1 EΠΣΗ: Χτίζει σερί ο ΑΟΤ-Τα αποτελέσματα της Κυριακής
- Μεσαρα: Σημαντική εκδήλωση για τις σύγχρονες τεχνολογίες στην αγροτική παραγωγή
- Bορίζια: Σήμερα η απόφαση για την τύχη του 23χρονου
- Πώς φτάσαμε στην δημιουργία της ίδρυσης Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μεσαράς





