Συνεδριάζει η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας της Κρήτης

mesaralive.gr  10 November, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Συνεδριάζει η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας της Κρήτης

Στον απόηχο των εξελίξεων της συνάντησης Τσίπρα - Ιερώνυμου, σήμερα συνεδριάζει η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας της Κρήτης

Στον απόηχο των εξελίξεων της συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο, σήμερα αναμένεται να συνεδριάσει η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας της Κρήτης.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 12:30 το μεσημέρι, και στο μικροσκόπιο αυτής θα μπουν οι λεπτομέρειες της διμερούς συμφωνίας, με στόχο να διαμορφωθεί η στάση που θα τηρήσει η Εκκλησία της Κρήτης. Στο επίκεντρο θα τεθεί το γεγονός πως η Ελληνική Πολιτεία δεν ήρθε σε επικοινωνία με την Εκκλησία της Κρήτης. 

Η Εκκλησία της Κρήτης αναμένεται «να εκφράσει τη διαμαρτυρία της προς την Ελληνική Πολιτεία, διότι δεν εκλήθη σε καμία συνομιλία για το θέμα αυτό, και έτσι ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης συγκάλεσε έκτακτη συνολική συνεδρία της Ιεράς Επαρχιακή Συνόδου της Εκκλησίας της Κρήτης το Σάββατο (σ.σ. σήμερα)», όπως ανέφερε ο Αρχιμανδρίτης Πρόδρομος Ξενάκης, Αρχιγραμματέας της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας της Κρήτης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Ελένη Καλογεροπούλου.

 

mesaralive.gr  10 November, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα