Συνεχίζουν στην Ευρώπη Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ-Αποκλεισμοί για ΑΕΚ-ΠΑΟ (hl)

  15 December, 2023 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Συνεχίζουν στην Ευρώπη Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ-Αποκλεισμοί για ΑΕΚ-ΠΑΟ (hl)

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του, κράτησε ψηλά το κεφάλι στο ψυχρό και έρημο «Γ. Καραϊσκάκης», εκπροσώπησε επάξια τα ελληνικά χρώματα και πήρε μια εύκολη όσο και εμφατική πρόκριση στα πλέι οφ του Conference League, στο ντεμπούτο του Κάρλος Καρβαλιάλ.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξέσπασαν την Μπάτσκα Τόπολα, την οποία νίκησαν με 5-2 στο πλαίσιο της 6ης (τελευταίας) αγωνιστικής του 1ου ομίλου στο Europa League και τερμάτισαν τρίτοι, αφήνοντας τελευταίους τους Σέρβους που αρκέστηκαν στον ένα βαθμό που απέσπασαν από την πειραϊκή ομάδα στην έδρα τους.

Ο Ολυμπιακός ήταν ούτως ή άλλως το φαβορί απέναντι στην αποψινή αντίπαλό του και δεν πρόδωσε τα προγνωστικά. Με ασφυκτική πίεση από το ξεκίνημα έπνιξε τους παίκτες του Λάζετιτς και απλοποίησε τα πράγματα από το πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο προηγήθηκε με 3-0 βάζοντας το νερό στο αυλάκι.

Με 2 και ενίοτε 3 παίκτες να πέφτουν πάνω στην μπάλα για άμεση ανάκτηση, η Μπάτσκα Τόπολα δυσκολευόταν να ανασάνει. Οι Σέρβοι αδυνατούσαν να κρατήσουν κατοχή και οι «ερυθρόλευκοι» είχαν μεταφέρει το παιχνίδι έξω από την περιοχή της.

Η υπομονή των γηπεδούχων στη μαζική άμυνα προ της εστίας του Ίλιτς ανταμείφθηκε τελικά στο 21ο λεπτό, με τον Ροντινέι να στέλνει συστημένη τη σέντρα του στο κεφάλι του Ελ Κααμπί και από εκεί στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 35΄ ακυρώθηκε για εκατοστά (οφ σάιντ) γκολ του Μαροκινού και στο 40΄ ο Ποντένσε διπλασίασε με μια προσπάθεια ενδεικτική της κλάσης του: ο Πορτογάλος πήρε την μπάλα από τον Φορτούνη στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και με συνεχείς προσποιήσεις έφερε την μπάλα στο αριστερό και από εκεί στα δίχτυα με τεχνικό σουτ.

Δύο λεπτά αργότερα οι Πειραιώτες έφυγαν σε νέα αντεπίθεση, ο Ποντένσε πάτησε στην περιοχή από αριστερά αυτή τη φορά και με νέες προσποιήσεις εκτέλεσε με το δεξί αυτή τη φορά για το 3-0. Στο πρώτο λεπτό της επανάληψης ήταν η σειρά του Ρέτσου να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για το 4-0, όταν πήρε την κεφαλιά στο κόρνερ του Φορτούνη, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και από εκεί στην πλάτη του Ίλιτς.

Δύο λεπτά αργότερα ο Ορτέγκα έχασε τον έλεγχο της μπάλας που κατέληξε στον Τζόκοβατς, εκείνος πέρασε τον Ντόη και νίκησε τον Πασχαλάκη μειώνοντας σε 4-1. 

Κι ενώ οι Σέρβοι έμειναν με 10 παίκτες στο 60΄ μετά την αποβολή του Κούβελιτς με δεύτερη κίτρινη, στο αμέσως επόμενο λεπτό η Μπάτσκα Τόπολα πέτυχε και δεύτερο γκολ, με τον Τσίρκοβιτς να νικά τους πάντες στο σπριντ για το 4-2, προς όφελος του... Καρβαλιάλ, ο οποίος διαπίστωσε ιδίοις όμμασι το πολύ μεγάλο πρόβλημα στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του, συνολικά και ατομικά. 

Πάντως, το θέαμα είχε πάντως και συνέχεια στο Φάληρο, με τον Ελ Αραμπί να επιστρέφει στα γκολ (19ο δικό του στην Ευρώπη) για το 5-2 στο 67΄, λίγο μετά την είσοδό του στο παιχνίδι αντί του συμπατριώτη του Ελ Κααμπί, στο πρώτο άγγιγμα της μπάλας!

Αν και είχε ρίξει ελαφρώς το ρυθμό, ο Ολυμπιακός συνέχισε να ελέγχει το παιχνίδι και είχε ευκαιρίες με σουτ των Μπιελ (απέκρουσε ο Ίλιτς), Ποντένσε (ελάχιστα άουτ), Ελ Αραμπί (σωτήρια απόκρουση) και ξανά τον Μπιέλ (νέα απόκρουση Ίλιτς).

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, που από την αρχή έως το τέλος της εξελίχθηκε σε «μονότερμα» του Ολυμπιακού, ήταν η πρώτη συμμετοχή του Ομάρ Ρίτσαρντς με τα «ερυθρόλευκα», όταν πήρε τη θέση του Καμαρά στο 86ο λεπτό. 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μόρτεν Κρογκ (Δανία)

ΚΟΚΚΙΝΗ: 60΄ Κούβελιτς (2η κίτρινη)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κούβελιτς, Ράντιν, Κρστιτς

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κάρλος Καρβαλιάλ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα, Έσε (72΄ Καρβάλιο), Καμαρά (86΄ Ρίτσαρντς), Ποντένσε, Φορτούνης (72΄ Αλεξανδρόπουλος), Μασούρας (64΄ Μπιέλ), Ελ Κααμπί (64΄ Ελ Αραμπί)

ΜΠΑΤΣΚΑ ΤΟΠΟΛΑ (Ζάρκο Λάζετιτς): Ίλιτς, Κρστιτς, Στόγιτς, Τσάλουσιτς (87΄ Βλαλούκιν), Πέτροβιτς (56΄ Σος), Σβέτκοβιτς, Ράντιν (55΄ Βούλιτς), Κούβελιτς, Ντάκοβατς, Τσίρκοβιτς (72΄ Στάνιτς), Μιλοβάνοβιτς (55΄ Ράκονιατς)

Πρώτος και καλύτερος ο ΠΑΟΚ

Σε γιορτή μετατράπηκε το τελευταίο παιχνίδι του ΠΑΟΚ για τη φάση των ομίλων του UEFA Europa Conference League με αντίπαλο την Ελσίνκι. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, που είχε ήδη εξασφαλίσει την πρωτιά στο γκρουπ και την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης, επιβλήθηκε με 4-2 της πρωταθλήτριας Φιλανδίας στην Τούμπα, με τα γκολ των Μαγκομέντ Οζντόεφ (37’), Γιάννης Κωνσταντέλιας (47’), Γιόονα Τοϊβιο (53’αυτ.), Τόμας Μουργκ (85’). Οι παίκτες του Τόνι Κορκεακούνας, στο τελευταίο παιχνίδι στον πάγκο της Ελσίνκι, είχαν ανοίξει το σκορ με τον Μπόγιαν Ραντούλοβιτς (6’) και το έκλεισαν με τον Περπαρίμ Χετεμάι (90’+1’πέν.) που ολοκλήρωσε την καριέρα του.  

 

Ενώ οι «ασπρόμαυροι» φάνηκαν από τα πρώτα λεπτά επικίνδυνοι, ειδικά στους κενούς χώρους, οι Φιλανδοί ήταν αυτοί που «χτύπησαν» πρώτοι. Μόλις στο 6ο λεπτό, ο Ασανέ Μπαντέ έκανε την κάθετη πάσα στον Ραντούλοβιτς που προσποιήθηκε στον Γιάννη Μιχαηλίδη και με αριστερό πλασέ νίκησε τον Ντόμινικ Κοτάρσκι για το 0-1. Με τη συμπλήρωση 14 λεπτών, ο ΠΑΟΚ έχασε απίθανη διπλή ευκαιρία για να ισοφαρίσει. Από εκτέλεση κόρνερ του Κιρίλ Ντεσπόντοφ κι άστοχη έξοδο του Νίκι Μάενπαα, ο Μιχαηλίδης από πολύ κοντά σημάδεψε την αριστερή κάθετη δοκό ενώ, στην εξέλιξη της φάσης, το πλασέ του Μπράντον Τόμας έστειλε την μπάλα παράλληλα προς την εστία κι ο κίνδυνος για την Ελσίνκι πέρασε.  

Λίγο μετά το ημίωρο, ο ωραίος συνδυασμός των Τάισον, Μπράντον Τόμας, έφερε σε πλεονεκτική θέση τον Ντεσπόντοφ, αλλά το διαγώνιο σουτ του Βούλγαρου, μπλόκαρε ο Μάενπαα. Δευτερόλεπτα αργότερα, από γύρισμα του Τόμας Κεντζιόρα και αποτυχημένη προσπάθεια του Τάισον, η μπάλα έφτασε στον Κωνσταντέλια που προ του τερματοφύλακα της Ελσίνκι πλάσαρε πάρα πολύ ψηλά. Στο 37’, όμως, η επιμονή του Σουαλιό Μεϊτέ, έφερε την ισοφάριση. Ο πρώην άσος της Μπενφίκα κράτησε την μπάλα, συνεργάστηκε με τον Τάισον και γύρισε παράλληλα στο ύψος του πέναλτι, με τον επερχόμενο Οζντόεφ να κάνει το 1-1 με δυνατό σουτ.  

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τη χαμένη ευκαιρία του Τόπι Κέσκινεν, ο οποίος από ευνοϊκή θέση σούταρε πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Κοτάρσκι.  Το δεύτερο ξεκίνησε ιδανικά για τον ΠΑΟΚ. Ο Τόμας βρήκε τον Κωνσταντέλια στο ύψος της μεγάλης περιοχής και ο 19χρονος μεσοεπιθετικός με αριστερό πλασέ νίκησε τον Μάενπαα για το 2-1. Το... νερό είχε μπει στ’ αυλάκι. Εξι λεπτά αργότερα, από γέμισμα στην περιοχή της Ελσίνκι, η μπάλα έφτασε στον Μιχαηλίδη που σούταρε, η μπάλα κόντραρε στο σώμα του Γιόονα Τοϊβιο και κατέληξε στα δίχτυα για το 3-1.  

Ο τερματοφύλακας της πρωταθλήτριας Φιλανδίας πραγματοποίησε εξαιρετική διπλή επέμβαση στο 56’, σε προσπάθειες των Τάισον και Μπράντον ενώ είπε «όχι» και στον Κεντζιόρα στο 67’. Το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μουργκ, πέντε λεπτά πριν το φινάλε, με δεξί πλασέ έπειτα από την πάσα του Τάισον. Η γιορτινή ατμόσφαιρα στην Τούμπα δε χάλασε παρά τη μείωση του σκορ από τον Χετεμάι με πέναλτι στις καθυστερήσεις - πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος ο πρώην μέσος της ΑΕΚ από τον Μάρκος Αντόνιο.  

Με ρεκόρ συγκομιδής βαθμών για ελληνική ομάδα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση (5-1-0) και με συντελεστή τερμάτων 16-10, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε θριαμβευτικά την πορεία του στον όμιλο του UEFA Europa Conference League, συμπληρώνοντας 13 ευρωπαϊκά ματς αήττητος κι αποχαιρετώντας - για δύο μήνες περίπου - με εξαιρετικό τρόπο τους φίλους του.  

 

Διαιτητής: Γκιόργκι Κρουασβίλι (Γεωργία) 

Κίτρινες: Τρόοστ-Εκόνγκ - Χόστικα.  

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:  

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κεντζιόρα (72’ Βιεϊρίνια), Τρόοστ-Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες (72’ Μπάμπα), Μεϊτέ, Οζντόεφ (72’ Μάρκος Αντόνιο), Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας (75’ Μουργκ), Τάισον, Μπράντον (80’ Τζίμας).  

ΕΛΣΙΝΚΙ (Τόνι Κορκεακούνας): Μάενπαα, Τοϊβιο, Ντα Γκράτσα, Χαμαλάινεν, Σοϊρι, Κανελλόπουλος (66’ Κουασιβί-Μπενισάν), Λίνγκμαν (80’ Παάνανεν), Κέσκινεν (66’ Ολίλα), Χόστικα (66’ Χετεμάι), Ραντούλοβιτς (66’ Ολουσάνια), Μπαντέ.  

Πικρό αντίο στη Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός «πλήρωσε» ξανά πανάκριβα όλα τα λάθη που έκανε, βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ με 2-0 απ’ την σκληροτράχηλη Μακάμπι Χάιφα (20’ Νταβίντ, 74’ Σερί), έχοντας χάσει νωρίτερα τα... άχαστα και μολονότι μείωσε στο 90ό λεπτό με τον Ιωαννίδη, δεν βρήκε γκολ ισοφάρισης στις καθυστερήσεις με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 2-1 και ν γνωρίσει άδοξο αποκλεισμό απ’ την Ευρώπη. Η Μακάμπι πήρε την 3η θέση στον 6ο όμιλο του Europa League σ’ αυτή την 6η και τελευταία αγωνιστική και θα συμμετάσχει στα play off εισόδου στους «16» του Europa Conference League, ενώ ο Παναθηναϊκός θα επικεντρωθεί πλέον στις εγχώριες υποχρεώσεις του, γνωρίζοντας μία... απότομη «προσγείωση».

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε επιθετικά και μόλις στο 3ο λεπτό είχε την πρώτη καλή στιγμή του στο ματς, όταν ο Αϊτόρ απέφυγε δύο αντιπάλους του και μπήκε στην περιοχή από πλάγια αριστερά, αλλά το τελείωμά του πέρασε άουτ. Η συνέχεια, ωστόσο, δεν ήταν ανάλογη για τους «πράσινους».

Η Μακάμπι έφερε γρήγορα το ματς στα δικά της μέτρα, έπαιξε «σφικτά» με πεντάδα στην άμυνα (δεξιό στόπερ τον Σούντγκρεν) κι έψαξε με υπομονή τις δικές της στιγμές «χτυπώντας» κυρίως από τα αριστερά με τον Κορνούντ. Στο 13’ ο Σερί βρέθηκε σε θέση βολής έξω απ’ την περιοχή, αλλά ο Λοντίγκιν μπλόκαρε σταθερά το σουτ που επιχείρησε, ενώ στο 20’ η ισραηλινή ομάδα πήρε το προβάδισμα. 

Ο Πιερό «έσπασε» την μπάλα στον Κορνούντ, ο οποίος πήγε στο ένας με έναν με τον Παλάσιος κι έβγαλε σέντρα ακριβείας προς τον Νταβίντ που άνοιξε το σκορ με καρφωτή κεφαλιά, κάνοντας το 1-0 για τη Μακάμπι. Σε μία φάση που είχε ακέραιη ευθύνη ο Λοντίγκιν, καθώς έκανε κάκιστο υπολογισμό στην έξοδό του κι «έχασε» τη φάση.

Στο 30’ ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όμως από τη χαμηλή σέντρα του Βαγιαννίδη, ο Ιωαννίδης δεν πρόλαβε να κάνει κάτι περισσότερο από ένα τακουνάκι το οποίο απέκρουσε ο Κεούφ, ο οποίος στη συνέχεια πρόλαβε και τον Αϊτόρ που πήγε να μπει «σφήνα» και να πάρει το... ριμπάουντ.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ο Χουάνκαρ έκανε μία πολύ ωραία σέντρα από τα αριστερά, όμως ο Παλάσιος που κινήθηκε στο πίσω δοκάρι δεν βρήκε καλά την μπάλα, πλασάροντας πολύ άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες. Στο 48’ με τον Παλάσιος, στο 52’ με την κεφαλιά του Γεντβάι που πέρασε ελάχιστα άουτ, στο 56’ με το φάουλ του Αϊτόρ που απέκρουσε ο Κεούφ, στο 64’ με την κεφαλιά του Ιωαννίδη που απέκρουσε ο Κεούφ (και δεν την πρόλαβε για... εκατοστά ο Αράο) και στο 70’ με το πλασέ του Μαντσίνι, το οποίο «έβγαλε» ξανά στη γωνία του ο γκολκίπερ της ισραηλινής ομάδας.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους «πράσινους» ήρθε στο 74’ το δεύτερο γκολ της Μακάμπι Χάιφα με τον Σερί, ο οποίος υποδέχθηκε την μπάλα μέσα στην περιοχή κι «εκτέλεσε» τον Λοντίγκιν μετά την ασίστ του Κορνούντ.

Ο Παναθηναϊκός πίεσε με όλες τις δυνάμεις του στο φινάλε, ψάχνοντας ένα γκολ και το πέτυχε στο 90’ με την κεφαλιά του Ιωαννίδη, όμως στα λεπτά που απέμεναν δεν μπόρεσε να βρει κάτι περισσότερο και γνώρισε ένα πολύ πικρό αποκλεισμό... 

Διαιτητής: Γκεόργκι Καμπάκοφ (Βουλγαρία)
Κίτρινες: 10’ Χουάνκαρ, 90’ Σένκεφελντ - 36’ Κορνούντ, 45’+2’ Σούντγκρεν, 46’ Πιερό, 60’ Χαγκάγκ, 66’ Τζαμπέρ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Χουάνκαρ (80’ Μλαντένοβιτς), Αράο, Βιλένα (69’ Τσέριν), Παλάσιος (69’ Μαντσίνι), Μπερνάρ, Αϊτόρ (88’ Σπόραρ), Ιωαννίδης.
ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ (Μασάι Ντέγκο): Κεούφ, Χαγκάγκ, Σούντγκρεν (46’ Φέινγκολντ), Γκέρσον, Σεκ, Κορνούντ (90’ Ποντγκορεάνου), Καφουμανά, Μοχαμέντ (32’ λ. τρ. Τζαμπέρ), Σερί (80’ Χαλαίλί), Νταβίντ (67’ Ρεφαέλοφ), Πιερό.

Την πρόδωσαν τα λάθη της στο Άμστερνταμ

Παρότι ξεκίνησε με νίκη, η εφετινή ευρωπαϊκή περιπέτεια της ΑΕΚ στον 2ο όμιλο του Europa League είχε άδοξο τέλος.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας ηττήθηκαν 3-1 από τον Άγιαξ στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα»  και έμειναν τελευταίοι, ενώ ο «Αίαντας» του Τζον Φαν'τ Σιπ θα συνεχίσει στο Conference League.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ, Τσούπα Άκπομ που πέτυχε δύο γκολ 5΄,56΄, ο Τέιλορ σκόραρε επίσης για τους γηπεδούχους στο 20΄, ενώ για την Ένωση είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Λιβάι Γκαρσία στο 11΄. 

Στο πρώτο ημίχρονο ο Άγιαξ απείλησε άμεσα από μεγάλο λάθος του Βίντα που λίγο έλειψε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Αθανασιάδη, ο οποίο έστειλε τη μπάλα κόρνερ.

Όμως, στην εκτέλεση έκανε λάθος έξοδο και ο Άκπομ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο 4΄. Παρότι οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν σε όλη τη διάρκεια του α΄ ημιχρόνου, η Ένωση ισοφάρισε στη μοναδική ευκαιρία που της παρουσιάστηκε, όταν στο 11΄ ο Ελίασον εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Λιβάι Γκαρσία πέτυχε με κεφαλιά το πρώτο «ευρωπαϊκό» του γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Οι Ολλανδοί απάντησαν σχετικά άμεσα με τον Κένετ Τέιλορ να αξιοποιεί την ασίστ του 17χρονου (αρχηγού!) Χάτο για το 2-1 στο 20΄. Στην ανωτερότητα και την ορμή του νεανικού Άγιαξ, ομάδας με μέσο όρο ηλικίας 22 ετών, η έμπειρη ΑΕΚ δεν μπόρεσε να αντιπαρατάξει τα γνωστά καλά της στοιχεία. 
Για ένα διάστημα στο β΄ ημίχρονο μπήκε πιο δυνατά και έδειξε να αποκτά τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά αυτό ήταν πρόσκαιρο. Σε μια αντεπίθεση των γηπεδούχων στο 56΄ ο Άκπομ πλάσαρε τον Αθανασιάδη ο οποίος δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας και την είδε να «αναπάυεται» στ αδίχτυα του. Αμέσως μετά, στο 67΄, ο Άγιαξ έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία με τον Άκπομ ο οποίος αρχικά είδε τον Αθανασιάδη να αποκρούει σε «κλασικό» τετ α τετ και μετά το ψηλοκρεμαστό του σουτ να προσκρούει στο δοκάρι. Στο 85΄ ο Άκπομ έχασε νέο ανεπανάληπτο τετ α τετ (απέκρουσε ξανά ο Αθανασιάδης), καθώς δεν πάσαρε στον επερχόμενο Μάρτα. Το ματς έκλεισε με τον Αθανασιάδη να αποκρούει ακόμα ένα τετ α τετ με τον Άκπομ, ο οποίος αν ήταν πιο προσεκτικός θα είχε γράψει απίστευτο ρεκόρ απόψε. 
Γενικά το τελικό 3-1 μάλλον είναι κολακευτικό για την εν γένει εικ΄να της Ένωσης, η οποία επικεντρώνεται πλεόν στις εγχώριες διοργανώσεις. Πήρε την τελευταία θέση με 4 βαθμούς, όσους δηλαδή συγκέντρωσε στις πρώτες δύο αγωνιστικές, αφού στη συνέχεια γνώρισε τέσσερις διαδοχικές ήττες. 

Διαιτητής: Γκρεγκ Πόουσον (Αγγλία)
Κίτρινες: Σούταλο, Σόσα, Χάτο, Μπρομπέι - Άμραμπατ, Βίντα, Μουκουντί
Οι συνθέσεις:
ΑΓΙΑΞ (Τζον Φαν'τ Σιπ): Ραμάι, Χάτο, Σούταλο, Σόσα, Ρεντς (74΄ Γκόιγερ), Τέιλορ, Χλίνσον (85΄ Μικαουτάτζε), Ταχίροβιτς, Άκπομ, Μπόρχες (62΄ Γκααέι), Μπρόμπεϊ (46΄ Μάρτα)
ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί (83΄ Γαλανόπουλος), Χατζισαφί (90+1΄ Μοχαμαντί), Σιμάνσκι, Μάνταλος, Ελίασον, Άμραμπατ (61΄ Πιζάρο), Τσούμπερ, Γκαρσία (83΄ Γιόνσον)

 

  15 December, 2023 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα