Συνεχίζονται οι προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος και στη Μεσαρα

  19 May, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Συνεχίζονται οι προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος και στη Μεσαρα

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

 

Τρίτη 19Μαΐου:

Από τις 8 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου:Στο Μασταμπά στη λεωφ.Α.Παπανδρέου από την οδό Σκουλά έως την οδό Μαγνησίας, Ε.Ο.Κ. από την οδό Δρυμιτινού έως τη λεωφ.Α.Παπανδρέου, Δαμασκηνού από την οδό Πανζελίου έως την οδό Μ.Μερκούρη, Φοίνικος και Λάππας από την οδό Πατρ.Φωτίου έως τη λεωφ.Α.Παπανδρέου, Μαγνησίας από την οδό Ατλαντίδος ώς την Λ.Α.Παπανδρέου, Λευθεραίου από την οδό Σμπώκου έως την Λ.Α.Παπανδρέου, Πανζελίου από την οδό Δρυμητινού έως την Λ.Α.Παπανδρέου και Μελ.Μερκούρη από την οδό Δρυμητινού έως την λεωφ.Α.Παπανδρέου.
Από 8.30 έως 11 το πρωί: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στο Δ.Μινώα Πεδιάδος στο χωριά Δραπέτι και Γαρύπα.
Από 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Στο χωριό Πλακιώτισσα, στην περιοχή των αρδευτικών Κουτεντάκη, Ανδρεαδάκη και Χαλκιαδάκη.

Τετάρτη 20 Μαΐου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Γενικά στο χωριό Μάκρες
Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Γενικά στο χωριό Πανασσός
Από τις 11 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στα χωριά Γέργερη, Καρδαμιανά, Μαστραχιανά, Απομαρμά, Νύβριτος, Στο Ζαρό στην περιοχή της επιχειρήσεων Σαριδάκη και Αλμπαντάκη του Ι.Ν.Αγ.Νικολάου, του αναψυκτηρίου Ζαρού και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.
Από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Γενικά στο χωριό Φανερωμένη.

Πέμπτη 21 Μαΐου:

Από τις 8 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στο Ατσαλένιο στις εγκαταστάσεις του γηπέδου του ΠΟΑ.
Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Στις Άνω Αρχάνες, στην κάτω πλατεία, στις περιοχές, έναντι του βενζινάδικου, του κλειστού γυμναστηρίου Αρχανών, των κτιρίων του συνεταιρισμού και του νέου κόμβου Α.Αρχανών. Επίσης στις οδούς Πλουμίδη, Πρωτογεράκη, Δημοκρατίας, Χαϊνιδων, Παχάκη, Καλοκαιρινού, Σουριδάκη, Αμάλθειας, Αγ.Τριάδος, Βιάννου, Παραδείσου, Μπουνάκη, Αρνογιάννη, Ψαράδάκη, Καλοχρίστιανάκη και Λυδάκηδων.

Παρασκευή 22 Μαΐου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Στα χωριά Εθιά και Αχεντριάς.

 

  19 May, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα