Συνάντηση Αρμουτάκη Μαριά για τα προβλήματα στο Νότο

mesaralive.gr  26 August, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Συνάντηση Αρμουτάκη Μαριά για τα προβλήματα στο Νότο

φωτο:mesaralive.gr

Συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μεσαρά γενικότερα, είχε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Αρμουτάκης με τον Ανεξάρτητο Ευρωβουλευτή, Αντιπρόεδρο των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών και Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος Αντιμνημονιακοί Πολίτες, Καθηγητή κ. Νότη Μαριά.

Ο κ. Νότης Μαριάς επισκέφθηκε το Δημαρχείο στα πλαίσια των επισκέψεων και των συναντήσεων που κάνει προκειμένου να έχει ενημέρωση για τα προβλήματα και τις ελλείψεις που υπάρχουν και με στόχο όπως είπε ο ίδιος στο Δήμαρχο κ. Γιώργο Αρμουτάκη, να βοηθήσει στο επίπεδο των αρμοδιοτήτων του ως Ευρωβουλευτής.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Ελένη Τιτάκη, Γιώργος Μαυράκης και Μανώλης Χαριτάκης αλλά και η ΓΓ του Δήμου κ. Μαρία Σοφουλάκη.

Ο κ. Αρμουτάκης εξέθεσε στον κ. Μαριά τα προβλήματα, τονίζοντας ότι αν και οι Δήμοι γενικότερα βιώνουν τα σοβαρά ζητήματα που προκύπτουν καθημερινά, πολλές φορές δεν τους ακούει η κεντρική πολιτεία.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην έλλειψη σχεδιασμού και προγράμματος για τη Μεσαρά, τονίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Νότος και ο Δήμος.

Επίσης ο κ. Αρμουτάκης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν γενικότερα οι Δήμοι λόγω των «αγκυλώσεων» της Δημόσιας Διοίκησης, τονίζοντας ως παράδειγμα την ανάγκη που υπάρχει για επάνδρωση του Γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης με άλλους τρεις γεωπόνους, αίτημα που τέθηκε και στον κ. Αποστόλου κατά την επίσκεψή του στη Μεσαρά πριν μερικούς μήνες.

Ο κ. Μαριάς από την πλευρά του, επικεντρώθηκε σε τέσσερα σημαντικά ζητήματα στα οποία όπως είπε μπορεί να συμβάλει και συγκεκριμένα, στον οδικό άξονα Ηράκλειο Μεσαρά, στον Πρωτογενή Τομέα, σε δράσεις και προγράμματα που έχουν να κάνουν με τον Πολιτισμό, στο αναπτυξιακό πακέτο για τον τουρισμό, καθώς και στο ΕΣΠΑ.

Επίσης για προβληματισμό όπως είπε, έθεσε και άλλα δύο θέματα, αυτό του Αεροδρομίου Τυμπακίου, καθώς και του Λιμανιού στον Κόκκινο Πύργο.

Συζήτηση επίσης έγινε για το θέμα των Υδρογονανθράκων.

Καταλήγοντας ο κ. Μαριάς ανέφερε ότι το γραφείο του είναι στην διάθεση του Δήμου, ζητώντας από τον Δήμαρχο να ανανεώσουν το ραντεβού τους, ώστε η συνάντηση να επαναληφθεί.

 

mesaralive.gr  26 August, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα