Συγχαρητήριο μήνυμα Αυγενάκη στο 3ο Δ.Σ Τυμπακίου

  08 June, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Συγχαρητήριο μήνυμα Αυγενάκη στο 3ο Δ.Σ Τυμπακίου

Aναλυτικά όσα αναφέρει:

Μέσα από τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις τα παιδιά γνωρίζουν από κοντά την ομορφιά της ποιητικής γλώσσας, με σεβασμό στη μοναδικότητα του κρητικού ιδιώματος

"Οι απόφοιτοι του 3ου Δημοτικού Σχολείου Τυμπακίου μάς άφησαν "άφωνους" με τις εξαιρετικές τους ικανότητες επί της σκηνής! Εντυπωσίασαν το κοινό, καταφέρνοντας το αξιοθαύμαστο επίτευγμα να απαγγείλουν πάνω από 1.000 στίχους του σπουδαίου έργου "Ερωτόκριτος" και έκλεισαν με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο τη φετινή σχολική χρονιά, αλλά και τον κύκλο τους στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στη Διευθύντρια, Ελευθερία Αλεγκάκη, στους εκπαιδευτικούς και την εικαστικό του 3ου Δημοτικού Σχολείου Τυμπακίου και φυσικά στους γονείς των παιδιών για την υποστήριξη που παρείχαν στην υλοποίηση αυτής της εξαιρετικής εκδήλωσης.

Μέσα από τέτοιου είδους σπουδαίες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, τα παιδιά γνωρίζουν από κοντά την ομορφιά της ποιητικής γλώσσας, με σεβασμό στη μοναδικότητα του κρητικού ιδιώματος. Πάνω απ' όλα όμως μαθαίνουν την αξία του αποτελέσματος, που φέρνει η συστηματική δουλειά, η σωστή συνεργασία και η επιμονή στον στόχο.

Εύχομαι κάθε καλό για τη σταδιοδρομία των παιδιών μας και πολλές αντίστοιχες επιτυχημένες καλλιτεχνικές πρωτοβουλίες για το σχολείο, προς όφελος της πνευματικής καλλιέργειας των συμπολιτών μας."

 

  08 June, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα