Συγχαρητήρια επιστολή του προέδρου του ΑΣ «Λάττιος» στον Μανώλη Στεφανουδάκη

mesaralive.gr  28 September, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Συγχαρητήρια επιστολή του προέδρου του ΑΣ «Λάττιος» στον Μανώλη Στεφανουδάκη

Φωτο: anatolh.com

«Ο Mανώλης Στεφανουδάκης, αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα για τον Ελληνικό αθλητισμό -όχι μόνο για τις διακρίσεις που μέχρι σήμερα έχει κατακτήσει, για την άοκνη προσπάθεια που καταβάλλει κατά την προετοιμασία των αγώνων- αλλά κυρίως για την ανυπέρβλητη δύναμη της ψυχής του, που τον οδηγεί – κάθε φορά στην κατάκτηση ενός ακόμα στόχου και εν προκειμένου της κορυφής»!

Στη δήλωση αυτή προχώρησε, ο πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου «Λάττιος ΑμεΑ» κ. Μιχάλης Λεμονής, με αφορμή την χρυσή βράβευση του αθλητή στους παραολυμπιακούς αγώνες του Ρίου στην Βραζιλία.

Ο κ. Λεμονής, που συμμετείχε μαζί με εκατοντάδες Κρητικούς στην υποδοχή του χρυσού Ολυμπιονίκη, στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, έκανε γνωστό, ότι το επόμενο χρονικό διάστημα με την πολύτιμη συνεργασία φορέων της περιοχής, αναμένεται πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση στον Άγιο Νικόλαο, προκειμένου το λαμπρό παράδειγμα του αθλητή, να βρει μιμητές σε όλο το  νησί!

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια- τόνισε- τόσο στον ίδιο, στην οικογένεια του, στους προπονητές, στους χορηγούς, και σε όλους εκείνους που τον υποστήριξαν όλα αυτά τα χρόνια.

Ωστόσο και η κ. Χρύσα Καροφυλάκη (μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Νικολάου), που παρευρέθηκε στην τελετή υποδοχής του χρυσού Ολυμπιονίκη, εμφανώς συγκινημένη , δήλωσε: «Όταν  συναντάς ανθρώπους που δίνουν την ψυχή τους για να κάνουν περήφανη την Ελλάδα μας, υπάρχουν μόνο συναισθήματα και όχι λόγια.

Ευχαριστούμε τον Μανώλη Στεφανουδάκη που μας διδάσκει τί θα πει Ελληνική ψυχή! Η διάκριση αυτή συνοδεύεται μόνο από συναισθήματα ευγνωμοσύνης και όχι λόγια. Σ’ ευχαριστούμε Μανώλη Στεφανουδάκη που μας διδάσκεις την αξία της Ελληνικής ψυχής. Σ’ ευχαριστούμε θερμά!

Πηγή: anatolh.com

 

mesaralive.gr  28 September, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα