Στον Περιφερειάρχη ο Δήμαρχος Αμαρίου.

mesaralive.gr  02 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Στον Περιφερειάρχη ο Δήμαρχος Αμαρίου.

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρίου κ. Παντελή Μουρτζανού πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Κρήτης συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη.

Πέραν από τις προτεραιότητες του Δήμου για την επόμενη προγραμματική περίοδο, για τις οποίες ο κ. Περιφερειάρχης ήταν ενήμερος και ο ίδιος έχει ήδη αναπτύξει πρωτοβουλίες σχετικά με την υλοποίησή τους (Αμαριώτικος δρόμος, Εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων - ΧΥΤΥ, Σχολή Ασωμάτων, Φράγμα Πλατύ, Υβριδικό – Υδροηλεκτρικό ποταμών), συζητήθηκαν και προβλήματα αντιμετώπισης της καθημερινότητας.

Ειδικότερα  από τον Δήμαρχο Αμαρίου, ζητήθηκε η οικονομική συνδρομή της Περιφέρειας για την αποκατάσταση των ζημιών που  δημιουργήθηκαν στο δημοτικό και αγροτικό οδικό δίκτυο από τις πρόσφατες καταστροφικές καιρικές συνθήκες που έπληξαν το Δήμο Αμαρίου.

Ο κ. Περιφερειάρχης κατανόησε το πρόβλημα και υποσχέθηκε στα μέτρα του δυνατού ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια, προκειμένου ο Δήμος Αμαρίου να ενισχυθεί οικονομικά, όπως και οι άλλοι Δήμοι που επλήγησαν από τις φυσικές καταστροφές.

 

mesaralive.gr  02 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα