Στον Εισαγγελέα ο νοσοκομειακός γιατρός για το “φακελάκι”

Στον Εισαγγελέα Ηρακλείου αναμένεται να οδηγηθεί ο νοσοκομειακός γιατρός που συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας με την κατηγορία της δωροληψίας.
Υπενθυμίζεται ότι ο γιατρός, που τέθηκε ήδη σε αργία από τη Διοίκηση του ΠΑΓΝΗ, συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου ενώ είχε προηγηθεί καταγγελία, σύμφωνα με την οποία απαίτησε χρηματικό ποσό, για ιατρική πράξη που είχε πραγματοποιηθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο.
Η σύλληψη του γιατρού πραγματοποιήθηκε χθες κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνάντησης και μετά την παραλαβή προσημειωμένου χρηματικού ποσού το οποίο και κατασχέθηκε.
Σε δήλωσή του ο συνήγορος του γιατρού, Γιώργος Κοκοσάλης κάνει λόγο για "ύποπτη καταγγελία" επισημαίνοντας ότι «είναι πολύ ανορθόδοξη η ιστορία που διηγείται ο καταγγέλλων περί της εξέλιξης του συμβάντος»
cretalive.gr
Δείτε επίσης
- «Βρισκόμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης – Χρειαζόμαστε συντονισμό και πολιτική βούληση»
- Προσωρινή λειτουργία του Περιφερειακού Ιατρείου Ζαρού στο σχολείο λόγω εργασιών
- Ξεκινά τη θερινή λειτουργία του το Δημοτικό Κολυμβητήριο του Δήμου Φαιστού
- ΕΠΑΛ Μοιρών: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τη νέα σχολική χρονια
- Υπό έλεγχο η φωτιά στον Τσίγκουνα