Στόχος η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ΑμεΑ στα Αστερούσια...

φωτο:mesaralive.gr
Μια πολύ ενδιαφέρουσα ενημερωτική συνάντηση πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Ιουλίου στο χώρο του Δημοτικού Καταστήματος του Πύργου Αρχανών Αστερουσίων.
Συγκεκριμένα ο Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Παιδείας του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων το Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι και η Κινητή Ψυχιατρική Μονάδα ΠαΓΝΗ, οργανώνει την συγκεκριμένη εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον καθηγητή - Δ/ντή της ψυχιατρικής κλινικής ΠαΓΝΗ, κ. Αλέξανδρο Βγόντζα.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 9:30 το πρωί και στόχος της είναι η ενημέρωση και ο σχεδιασμός δράσεων που μπορούν να υλοποιηθούν για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με αναπηρίες και τη δημιουργία νέων προοπτικών για την κοινωνική ενσωμάτωση τους.
Δείτε επίσης
- Λειψυδρία: Καμπανάκι και για τα υπόγεια ύδατα – Η χαρακτηριστική περίπτωση των Μοιρών
- Matala Beach Festival 2025: Πρεμιέρα για το κορυφαίο καλοκαιρινό φεστιβάλ του Νότου
- Ο Π.Σ Τυμπακίου ευχαριστεί....
- Δήμος Φαιστού: Ανακοίνωση Για τους πληγέντες από τους σεισμούς του 2021
- «Βρισκόμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης – Χρειαζόμαστε συντονισμό και πολιτική βούληση»