Στο Στάδιο Μοιρών τελικά το ΑΕΚαμηλαρίου-Άγιος Δημήτριος

mesaralive.gr  13 April, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Στο Στάδιο Μοιρών τελικά το ΑΕΚαμηλαρίου-Άγιος Δημήτριος

Φώτο: mesaralive

Το στάδιο Μοιρών όπως φαίνεται θα φιλοξενίσει τελικά την αναμέτρηση της ΑΕΚαμηλαρίου με τον Άγιο Δημήτριο.

Προσωρινό πρόβλημα προέκυψε στην αναμέτρηση της ΑΕΚαμηλαρίου με τον Άγιο Δημήτριο, μιας και βαδίζουμε στο τέλος όλων των πρωταθλημάτων και πλέον από την ΕΠΣΗ έχουν οριστεί όλοι οι αγώνες της ίδιας κατηγορίας να γίνουν την ίδια ημέρα.

Για την Α2 κατηγορία λοιπόν όλοι οι αγώνες θα γίνουν την Κυριακή στις 17:00. Την ίδια ημέρα έχουν οριστεί και οι αγώνες της Γ κατηγορίας, και εκεί προκύπτει το πρόβλημα, καθώς η Φαιστός υποδέχεται στους Βώρους τον Α.Ο.Καμινίων.

Μια λύση θα ήταν η ΑΕΚαμηλαρίου να μετακομίσει στην δεύτερη δηλωμένη έδρα της που είναι το γήπεδο του Τυμπακίου, αλλά ούτε αυτό μπορεί να γίνει καθώς την ίδια ώρα η Πυργιώτισσα υποδέχεται τη Δαμάστα.

Η διοίκηση της ΑΕΚαμηλαρίου έκανε προσπάθειες για να αλλάξει είτε την ημέρα του αγώνα, είτε την ώρα, αλλά χωρίς κάποιο αποτέλεσμα, καθώς όπως γράψαμε και πιο πάνω το πρωτάθλημα βρίσκεται στο τέλος του και οι ορισμοί ημερών και ωρών είναι ίδιοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mesaralive.gr, η λύση τελικά βρέθηκε στο Δημοτικό στάδιο Μοιρών ''Μανώλης Στεφανουδάκης'', όπου θα φιλοξενίσει τον αγώνα της ΑΕΚαμηλαρίου με τον Άγιο Δημήτριο την Κυριακή στις 17:00. Σε αυτόν τον αγώνα το Καμηλάρι θέλει έστω και έναν βαθμό για να πανηγυρήσει την άνοδο στην Β κατηγορία της ΕΠΣΗ

 

mesaralive.gr  13 April, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα