Στο  Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρίου το «καυτό» ζήτημα των ταμειακών αποθεμάτων.

mesaralive.gr  28 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Στο  Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρίου το «καυτό» ζήτημα των ταμειακών αποθεμάτων.

Συνεδριάζει την Πέμπτη 30 -04 -2015 και ώρα 20:00 στο Δημαρχείο το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρίου.

Μεταξύ των θεμάτων είναι και το «καυτό» ζήτημα της μεταφοράς ταμειακών αποθεμάτων από τους Δήμους στην Τράπεζα της Ελλάδας.

Επίσης το ΔΣ Αμαρίου θα συζητήσει και την χορήγηση  εξουσιοδότησης για την είτε από κοινού είτε χωριστά εκπροσώπηση του Δήμου και διαχείριση της κίνησης του λογαριασμού που τηρείται στην Τράπεζα της Ελλάδος από το Δήμο Αμαρίου.

Συγκεκριμένα τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα παρακάτω:

1. Έγκριση 2ης μελέτης εφαρμογής του έργου: «Προστασία Ταμιευτήρα-Αποχετευτικά Δίκτυα & ΕΕΛ οικισμών Φράγματος Ποταμών Ρεθύμνης, 1ο Υποέργο: Αποχετευτικά δίκτυα οικισμών Πατσού-Παντάνασσας-Αποστόλων & Βολεώνων».

2. Έγκριση 2ου ΑΠΕ του έργου: «Προστασία Ταμιευτήρα-Αποχετευτικά Δίκτυα & ΕΕΛ οικισμών Φράγματος Ποταμών Ρεθύμνης, 1ο Υποέργο: Αποχετευτικά δίκτυα οικισμών Πατσού-Παντάνασσας-Αποστόλων & Βολεώνων».

3. Έγκριση μελέτης εφαρμογής του έργου: «Αντικατάσταση φθαρμένων αρδευτικών δικτύων Τ.Κ. Αγίου Ιωάννη – Αγίας Παρασκευής».

4. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου: «Αντικατάσταση φθαρμένων αρδευτικών δικτύων Τ.Κ. Φουρφουρά –Πλατανίων Δ. Αμαρίου».

5. Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου: «Αγροτική Οδοποιϊα» προϋπ/σμού 60.000,00 €.

6. Kαθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου: «Αποχετευτικά δίκτυα οικισμών Δήμου Αμαρίου» προϋπ/σμού 60.000,00 €.

7. Έγκριση Διαβαθμιδικής σύμβασης του Δήμου Αμαρίου με την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου για τη διαχείριση των υδάτινων πόρων του Δήμου Αμαρίου.

8. Έγκριση Διαβαθμιδικής σύμβασης του Δήμου Αμαρίου με την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου για τη διάθεση της υπαλλήλου πολιτικού μηχανικού Καλλιόπης Γιαννακουδάκη μέχρι την ολοκλήρωση των έργων του ΕΣΠΑ 2007-2013 του Δήμου Αμαρίου για τα οποία έχει χρεωθεί την επίβλεψη τους.

9. Έγκριση σύναψης προγραμματικής Σύμβασης του Δήμου Αμαρίου με την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου για την Τεχνική Υποστήριξη του Δήμου.

10. Έγκριση προμηθειών έτους 2015 σύμφωνα με το άρθρο 65 παρ.1 του Ν. 3852/2010.

11. Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης αποτελεσμάτων του προϋπ/σμού 2015.

12. Αναμόρφωση προϋπ/σμού 2015.

13. Ορισμός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στην Γενική συνέλευση του ΑΚΟΜΜ- ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΟΤΑ Α.Ε.

14. Αποδοχή χρηματοδότησης, ένταξη στο Τεχνικό πρόγραμμα και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου: «Αποκατάσταση ζημιών στην Αγροτική Οδοποιία του Δήμου Αμαρίου» από το Π.Δ.Ε. της Περιφέρειας Κρήτης ύψους 100.000,00 €.

15. Ορισμός δύο Δημοτικών συμβούλων στην συγκρότηση τοπικού συντονιστικού οργάνου Πολιτικής Προστασίας.

16. Πρόσληψη χειριστή JCB 2/νης διάρκειας για κάλυψη έκτακτων αναγκών σύμφωνα με το άρθρο 206 του Ν.3584/2007(Κώδικας Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων).

17. Έγκριση ανανέωσης της μισθωτήριας σύμβασης μεταξύ Δήμου Αμαρίου και COSMOTE για έκταση 500 τετ. μέτρων στη θέση ΑΣΦΕΝΤΗΜΗΔΕ-ΑΗΔΟΝΕ της Τ,Κ, Βισταγής με σκοπό την εγκατάσταση Σταθμού Βάσης Κινητής Τηλεφωνίας.

18. Προσδιορισμός τέλους για την άσκηση υπαίθριου στάσιμου εμπορίου ανά άδεια και ανά θέση και καθορισμός τρόπου είσπραξης του.

19. Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (παραδοσιακό καφενείο) στην εταιρεία GERAKARI LAMASAT που βρίσκεται στην Τ.Κ. Γερακαρίου.

20. Χορήγηση άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών στην κ. Κασωτάκη Χριστίνα κάτοικο της Τ.Κ. Νίθαυρης.

21. Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (Παραδοσιακό Καφενείο )του ALFRED DEDA στην T.K. Αμαρίου.

22. Προγραμματισμός εκδήλωσης για το ολοκαύτωμα της Λοχριάς.

23. Διαγραφή οφειλών.

24. Χορήγηση εξουσιοδότησης για την είτε από κοινού είτε χωριστά εκπροσώπησης

του Δήμου και διαχείρισης της κίνησης του λογαριασμού που τηρείται στην Τράπεζα της Ελλάδος από το Δήμο Αμαρίου.

25. Ψήφισμα του ΔΣ για την υποχρεωτική μεταφορά των ταμειακών διαθέσιμων του Δήμου στην Τράπεζα της Ελλάδος.

 

mesaralive.gr  28 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ