Στις Αρχάνες η υπαίθρια αγορά του Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων

Φωτο: hxonews.gr
Στις Αρχάνες θα βρίσκεται αυτή την Κυριακή 24 Μαΐου η υπαίθρια δημοτική αγορά του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων.
Από τις 10 το πρωί μέχρι τις 22:00 το βράδυ, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν την κυριακάτικη βόλτα τους στην υπαίθρια αγορά, όπου θα τους περιμένουν ντόπιοι παραγωγοί και χειροτέχνες της περιοχής.
«Γεύσεις από ζουμερά φρούτα και λαχανικά, παραδοσιακές λιχουδιές και χρωματιστές κατασκευές θα γεμίσουν τους πάγκους των παραγωγών μας.
Ενώ μουσική, παιδικές δραστηριότητες, μαγειρέματα και εργαστήρια θα έρθουν να ολοκληρώσουν την Κυριακάτικη μας βόλτα…» αναφέρουν οι διοργανωτές.
Όσον αφορά τις επόμενες Κυριακές, η υπαίθρια αγορά θα βρίσκεται στον Πύργο στις 7 Ιουνίου και στα Πεζά στις 21 Ιουνίου.
Δείτε επίσης
- Πολύ υψηλές συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην Κρήτη - νέο κύμα από βδομάδα
- ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος στον Δ. Γόρτυνας σήμερα Σάββατο 10 Μαΐου
- Αιμοδοσία στις Μοίρες από τον ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ»
- Μητσοτάκης στο Φράγμα Πλακιώτισσας: «Έχει εξασφαλιστεί χρηματοδότηση για δημοπράτηση δικτύων»
- Δήμος Γόρτυνας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της διεξαγωγής του Ράλλυ Κρήτης