Στις 13 Αυγούστου στο “σκαμνί” για τις σφαίρες και τα περίστροφα

  02 August, 2019 ΑΡΘΡΑ
Στις 13 Αυγούστου στο “σκαμνί” για τις σφαίρες και τα περίστροφα

Μπορεί η έρευνα της Αστυνομίας σε αποθήκη ιδιοκτησίας 55χρονου επιχειρηματία στην περιοχή του Λέντα να …αποκάλυψε χιλιάδες σφαίρες, κυνηγετικά, περίστροφα και γεμιστήρες, όμως η δίωξη που ασκήθηκε στον συλληφθέντα είναι σε βαθμό πλημμελήματος.

Η υπόθεση παραπέμφθηκε να εκδικαστεί στις 13 Αυγούστου ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου καθώς θα πρέπει μέχρι τότε να έχει ολοκληρωθεί η πραγματογνωμοσύνη για την λειτουργικότητα των όπλων.

Ο ίδιος ο επιχειρηματίας ισχυρίστηκε ότι ο οπλισμός που βρέθηκε στην αποθήκη του ήταν σχεδόν …ξεχασμένος, δηλώνοντας ότι τα είχε από παλιά και πολλά από αυτά είναι οξειδωμένα πια.

«Παρά τη μεγάλη ποσότητα υλικού που βρέθηκε, ορθώς και κατ’ ορθή νομική υπαγωγή, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος του εντολέα μας για πλημμελληματική συμπεριφορά, η οποία και αποδίδει τα πραγματικά περιστατικά ως έχουν» δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης του 55χρονου κ. Γιώργος Κοκοσάλης.

Να σημειωθεί ότι στην επιχείρηση που έγινε στην οικία και σε χώρους ιδιοκτησίας του 55χρονου συμμετείχαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου και της ΟΠΚΕ. Στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού του αστυνομικοί βρήκαν ένα πιστόλι, φυσίγγια διαφορετικών διαμετρημάτων και δύο μαχαίρια. Στην συνέχεια ακολούθησε έρευνα στο ισόγειο νεοαναγειρόμενης οικοδομής όπου ο 55χρονος διατηρεί αποθηκευτικό χώρο. Εκεί βρέθηκαν και τα περισσότερα από τα κατασχεθέντα, φυσίγγια και κυνηγετικά.

 

  02 August, 2019 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα