Στιγμές συγκίνησης στην κοπή της πίτας του ΕΟΣΜ

mesaralive.gr  25 February, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Στιγμές συγκίνησης στην κοπή της πίτας του ΕΟΣΜ

Παρουσία του Μητροπολίτη Γορτύνης και Αρκαδίας κ.κ Μακαρίου και του Δημάρχου Φαιστού Γιώργου Αρμουτάκη , ο Ο Ορειβατικός Σύλλογος Μοιρών έκοψε την πίτα του στις 21-2-2016 στην Ιερά Μονή Βροντησίου,σε μια εκδήλωση που έδωσε το παρόν όπως κάθε χρόνο πολύς κόσμος .

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο δήμαρχος Φαιστού κ. Αρμουτάκης Γεώργιος, ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γιάννης Νικολακάκης, η αντιδήμαρχος κ. Ελένη Τιτάκη, ο πρόεδρος τοπικού συμβουλίου Ζαρού κ.Ζαχαρίας Χαλκιαδάκης και άλλοι.

Ο απερχόμενος πρόεδρος , Σπυριδάκης Γιώργος , αφού ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν το σύλλογο κατά τη διάρκεια της πολύχρονης θητείας τους ( πλέον των 20 ετών ) παρουσίασε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο :

Πρόεδρος: Μαλεφιτσάκη Κατερίνα

Αντιπρόεδρος : Κωστάκης Ιωάννης

Γραμματέας : Ντρετάκης Μανώλης

Ταμίας : Παρθενάκης Θωμάς

Έφορος Εντευκτηρίου : Σαββάκης Νεκτάριος

Ευχές στους παρευρισκόμενους έδωσε η νέα Πρόεδρος του συλλόγου Κατερίνα Μαλεφιτσάκη και ο αντιπρόεδρος Κωστάκης Γιάννης που αναφέρθηκε στη δράση του συλλόγου.

Στη συνέχεια το κλίμα φορτίστηκε αφού το νέο Δ.Σ τίμησε τα απερχόμενα μέλη του Δ.Σ :Σπυριδάκη Γιώργο, Παυλίδη Αποστόλη και Δακανάλη Μανόλη, με ειδική πλακέτα για την πολύτιμη και πολυετή προσφορά τους στο σύλλογο.

Προσφέρθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους η καθιερωμένη φασολάδα και ακολούθησε γλέντι με ζωντανή κρητική μουσική από τους μουσικούς Λεμονάκη Νίκο , Τσικριτσάκη Κώστα και Κώστα Ζωγραφάκη .

 

mesaralive.gr  25 February, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα