Στην τελική ευθεία για το συλλαλητήριο στην Αθήνα

mesaralive.gr  05 March, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Στην τελική ευθεία για το συλλαλητήριο στην Αθήνα

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία του μεγάλου συλλαλητηρίου που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την ερχόμενη Τετάρτη 8 Μαρτίου.

Στα πλαίσια της ενημέρωσης το Παγκρήτιο Συντονιστικό Κρήτης και ο Αγροτικός Σύλλογος  Τυμπακίου Δήμου Φαιστού, μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια για την κινητοποίηση. Μεταξύ άλλων ενημερώνουν ότι στις

«8/3/17 ημέρα Τετάρτη αγρότες από την Κρήτη και άλλα μέρη της Ελλάδας θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα».  Επισημαίνουν επίσης ότι  «τα πρακτορεία μεταφορών, έμποροι αγροτικών προϊόντων και δημοπρατήρια δε θα παραλαμβάνουν αγροτικά προϊόντα 7 και 8 Μαρτίου για συμπαράσταση στον αγώνα των αγροτών. Ακόμα την Τετάρτη 8 Μαρτίου θα είναι κλειστά τα γεωπονικά καταστήματα κ.α. για συμπαράσταση στον αγώνα των αγροτών». Ο Αγροτικός Σύλλογος Τυμπακίου Δήμου Φαιστού καλεί τον κόσμο να εγγραφεί για τα εισιτήρια «Το κόστος είναι 20 ευρώ πήγαινε έλα στην Αθήνα για την έκδοση των εισιτηρίων και -50% σε καμπίνες και -50% σε οχήματα. Το γραφείο του συλλόγου είναι στην πλατεία Τυμπακίου  κάθε μέρα και είναι ανοικτό από  18:00 έως 20:0 με καθημερινές δράσεις ενημέρωσης, εργασίας και συζητήσεις για ότι απορίες. Ελάτε να ενημερωθείτε» αναφέρετε στη σχετική ανακοίνωση.

 

mesaralive.gr  05 March, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα