Στην Ολλανδία η προετοιμασία του ΟΦΗ

την Ολλανδία θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΟΦΗ. Όπως ανακοινώθηκε, το διάστημα 26-27-28 Ιουνίου θα γίνουν εργομετρικά και ιατρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών σε γκρουπ, ενώ για την 1/7 ορίστηκε η πρώτη προπόνηση της σεζόν στο ΒΑΚ.
Στις 10 Ιουλίου η αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει με προορισμό την Ολλανδία, όπου θα παραμείνει ως τις 31/7, για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.
Ο λόγος που αποφασίστηκε να μείνουν οι "ασπρόμαυροι" για τόσο καιρό εκτός Ελλάδας, είναι για να μείνει ελεύθερο το "Βαρδινογιάννειο" ώστε να γίνουν έργα. Στην Ολλανδία η ομάδα θα κάνει προετοιμασία σε δύο αθλητικά κέντρα (11-19/7 στο πρώτο και 19-31/7 στο δεύτερο). Τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθούν και τα 6-7 φιλικά που θα δώσουν εκεί οι Κρητικοί, πριν επιστρέψουν στο Ηράκλειο στις 31 Ιουλίου.
Δείτε επίσης
- Δήμος Γόρτυνας: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου
- Ο Δήμαρχος Φαιστού στο Gortys Forum 2025 – Διάλογος για τη δημοκρατία, τους θεσμούς και το μέλλον
- Φόλες στον Σίβα εντόπισαν ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι
- Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων της 28ης Οκτωβρίου στο Δήμο Φαιστού
- A1 EΠΣΗ: Ισόπαλο το ντέρμπι στο Τυμπάκι-Τα αποτελέσματα