Στην επόμενη φάση ο ΑΟ Τυμπακίου... 0-3 τον Ελλάνιο Δαίδαλο

  10 November, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Στην επόμενη φάση ο ΑΟ Τυμπακίου... 0-3 τον Ελλάνιο Δαίδαλο

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΗ πέρασε ο ΑΟ Τυμπακίου μετά την επικράτηση του επί του Ελλάνιου Δαίδαλου με σκορ 0-3 στο γήπεδο του Αλμυρού.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι είχαν την εδαφική υπεροχή, αλλά την πιο αξιόλογη φάση την είχαν οι γηπεδούχοι στο 35΄ με το δοκάρι του Γούλα.
Στην επανάληψη, αν και το παιχνίδι δεν ήταν καλό, ο ΑΟΤ είχε την ουσία και πήρε τη νίκη – πρόκριση.
Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη φάση ανήκε στον ΑΟΤ καθώς μόλις στο 6΄ ο Τριάντης επιχείρησε σουτ το οποίο έφυγε λίγο άουτ, για να έρθει η απάντηση του Ελλάνιου στο 35΄ με τον Γούλα να επιχειρεί σουτ, τον Κωνσταντουλάκη να αποκρούει και τον Βερνιδάκη στην επαναφορά να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι της εστίας της ομάδας του Τυμπακίου. 
Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Κάββαλος επιχείρησε μακρινό σουτ το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο  Κωνσταντουλάκης, ενώ στο 41΄ ο Τριάντης σούταρε από καλή θέση στέλνοντας τη μπάλα άουτ, για να απαντήσει ο Νταουσιάνης λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου 45λέπτου με σουτ το οποίο έφυγε άουτ.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 68΄ ο ΑΟΤ κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν ο Νιολάκης πρόλαβε την έξοδο του Μήτρου, έκανε ψηλοκρεμαστό πλασέ, το οποίο πρόλαβε ο Κάββαλος και έδιωξε πάνω στη γραμμή με την μπάλα να παίρνει ύψος και στο κατέβασμα ο Ξενικάκης στην προσπάθειά του να διώξει με κεφαλιά, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για να γίνει έτσι το 0-1.
Στο 82΄, ο ΑΟΤ διπλασίασε τα τέρματά του όταν ο Χριστοδουλάκης κέρδισε πέναλτι από μαρκάρισμα του Θεοδωράκη, το οποί εκτέλεσε ο ίδιος, σημειώνοντας το 0-2, για να έρθει στο 86΄ το τελικό 0-3 από νέα εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ελλάνιος Δαίδαλος: Μήτρου, Γεμοστός, Χαλκιαδάκης (25’ λ.τ. Φεργαδάκης), Θεοδωράκης, Ξενικάκης, Κάββαλος, Γκίνης, Τουφεξής, Γούλας (70’ Πρεβελιανάκης), Νταουσιάννης, Βερνιδάκης (65’ Κοπιδάκης)

ΑΟ Τυμπακίου: Κωνσταντουλάκης, Στρακατούνας, Χριστοδουλάκης (75’ Λαογιέ), Άλλα (66’ Κουρουθιανάκης), Χριστοδουλάκης, Ντόκο, Νικηταράς, Τριάντης, Μαρακομιχελάκης, Νιολάκης, Κούπι

 

Δείτε το Βίντεο του Grandsport.gr με το αυτογκόλ του Ελλάνιου Δαίδαλου

 

  10 November, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα