Στη «μηχανή του χρόνου» και οι Εθελοντές Σαμαρείτες του Ε.Ε.Σ. Μοιρών

Ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία για τέταρτη χρονιά το Κυνήγι ΘησαΔρών με θέμα «Η μηχανή του χρόνου» στις Μοίρες του Δήμου Φαιστού την περασμένη Κυριακή 29 Φεβρουαρίου στις Μοίρες.
Μία ημέρα γεμάτη γρίφους και έξυπνες δοκιμασίες που διοργάνωσε η Εθελοντική Ομάδα Νεολαίας Δήμου Φαιστού «Δρω».
Η συμμετοχή των ομάδων ήταν και φέτος αρκετά μεγάλη με πολυάριθμες και καλά οργανωμένες ομάδες, όπως μεγάλη ήταν και η συμμετοχή του κόσμου που κατέκλυσε την κεντρική πλατεία Μοιρών παρακολουθώντας και στηρίζοντας τις ομάδες ξεπερνώντας τις προσδοκίες των διοργανωτών.
Εκεί βρέθηκαν και οι Εθελοντές Σαμαρείτες Διασώστες και Ναυαγοσώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, έπειτα από κάλεσμα των διοργανωτών να καλύψουν υγειονομικά την εκδήλωση.
Συνολικά 15 Εθελοντές Σαμαρείτες έδωσαν το παρόν, μαζί τους και εθελοντές από την νέα σχολή που ολοκληρώνει φέτος την εκπαίδευση της, μαζί με παλαιότερους εθελοντές. Με δύο ομάδες για παροχή Πρώτων Βοηθειών, το υπηρεσιακό όχημα σε ετοιμότητα και συνεχή επικοινωνία μέσω ασυρμάτων ολοκληρώθηκε η υγειονομική κάλυψη.

Δείτε επίσης
- ΓΕΛ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ: Μια ακόμα γενιά που άφησε το αποτύπωμά της- Οι απόφοιτοι που ξεχώρισαν φέτος
- Διακοπή ρεύματος σήμερα στον Δ. Φαιστού
- Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου: Ανοίγει η αυλαία των καλοκαιρινών εκδηλώσεων
- Δήμος Φαιστού: Η δήλωση Νικολιδάκη για τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών
- Υπό έλεγχο η μεγάλη φωτιά στη Μεσαρά