Στη Βουλή η επικινδυνότητα του δρόμου  Αγία Βαρβάρα – Πανασός

mesaralive.gr  09 June, 2017 ΑΡΘΡΑ
Στη Βουλή η επικινδυνότητα του δρόμου  Αγία Βαρβάρα – Πανασός

Στη Βουλή έφτασε το θέμα της επικινδυνότητας του δρόμου Αγία Βαρβάρα - Πανασός λόγω καθίζησης.

Ο Γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ και Μεσαρίτης Βουλευτής Λευτέρης Αυγενάκης, κατέθεσε σχετική ερώτηση προς τους αρμόδιους υπουργούς μετά και τη δημοσιοποίηση του θέματος.

Το θέμα αναδείχτηκε και από το mesaralive.gr (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Στην ερώτησή του ο κ. Αυγενάκης αναφέρει «Καθίζηση έχει πάθει εδώ και 15 μέρες ο δρόμος, Αγίας Βαρβάρας – Πανασού του Δήμου Φαιστού, σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Κώστα Μανιουδάκη.

Πρόκειται για τμήμα του οδικού δικτύου από το οποίο διέρχονται καθημερινά μεγάλα οχήματα, τουρίστες, λεωφορεία και ανυποψίαστοι οδηγοί, και έχει σοβαρότατες φθορές,  θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο ανθρώπινες ζωές,  μιας και ακριβώς από κάτω υπάρχει γκρεμός.

Οι βλάβες θα έπρεπε να έχουν ήδη αποκατασταθεί, αλλά κανένας μέχρι σήμερα δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται. Όπως επισημαίνει ο κος Μανιουδάκης, πρόκειται είτε για αναισθησία είτε για εγκληματική αδιαφορία…

Επειδή πολλοί κάτοικοι της περιοχής ανησυχούν για τον κίνδυνο που διατρέχουν αφού η πιθανότητα πρόκλησης υλικών ζημιών, σοβαρών τραυματισμών ή χειρότερα η ύπαρξη θυμάτων είναι απλά θέμα χρόνου ή τύχης, είναι  απαραίτητη η άμεση λήψη μέτρων για την αποκατάσταση της ζημίας του οδοστρώματος.

Κατόπιν των ανωτέρω,

ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ

Σκοπεύετε να προβείτε στις κατάλληλες ενέργειες για την άμεση επισκευή του δρόμου Αγίας Βαρβάρας – Πανασού;

Ο ερωτών Βουλευτής

 

 

Λευτέρης Κ. Αυγενάκης

Βουλευτής ΝΔ Ηρακλείου

Γραμματέας ΠΕ ΝΔ».

 

mesaralive.gr  09 June, 2017 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα