Στα υψη και σήμερα ο υδράργυρος Ανοικτές κλιματιζόμενες αίθουσες στο Δήμο Φαιστού

Πιο αναλυτικά, τοπικές νεφώσεις αναμένονται κατά διαστήματα στα βόρεια και ανατολικά ηπειρωτικά και στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο. Τοπικές βροχές και ενδεχομένως σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως στην Κεντρική Μακεδονία και από το μεσημέρι στη Θεσσαλία και στην Κεντρική Στερεά Ελλάδα. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες, κυρίως στα δυτικά και νότια.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 18 έως 31, στην Θεσσαλία και στην Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο από 23 έως 34, στην Ήπειρο από 17 έως 35, στη Δυτική Στερεά και Πελοπόννησο από 20 έως 38, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 35, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου και στις Σποράδες από 20 έως 32, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα από 23 έως 32 και στην Κρήτη από 26 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ και στα Δωδεκάνησα 5 έως 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ και το μεσημέρι και απόγευμα πρόσκαιρα 3 έως 5 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 27 έως 34 βαθμούς Κελσίου.
Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται νεφώσεις, θα υπάρχουν όμως και διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν πρόσκαιρα νότιοι 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 24 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Ανοικτές κλιματιζόμενες αίθουσες στο Δήμο Φαιστού
Δείτε επίσης
- Μεσαρά: Αυγουστιάτικη πανσέληνος μετα μουσικής σε Φαιστό και Γόρτυνα
- Tυμπάκι: Η θεατρική παράσταση – «Τα Ξετελέματα του Καραγκιόζη» στην Πλατεία Αγίου Τίτου
- Διακοπή ρεύματος σήμερα στον Δ. Φαιστού
- Κρήτη TV: γήρανση και μείωση του πληθυσμού στα χωριά της ενδοχώρας του Ηρακλείου
- Ο Μανώλης Κονταρός στο Τυμπάκι
Σχετικά άρθρα
- Kαιρός: Νέος καύσωνας προ των πυλών-Πότε υποχωρούν τα μελτέμια
- Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας κι επιστροφή των βοριάδων απο σήμερα
- Πώς θα είναι ο καιρός μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο-Τα τελευταία στοιχεία
- Εργασίες αναβάθμισης των σχολικών υποδομών του Δήμου Φαιστού
- Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας σήμερα-Έρχεται νέος καύσωνας