Στα Ημιτελικά οι Κορασίδες της Μεσαράς.

Φωτο: gem2013.gr
Στα ημιτελικά του Πρωταθλήματος Κρήτης στο βόλεϊ , βρίσκονται οι Κορασίδες του ΓΑΣ Μεσαράς, οι οποίες κάνοντας μια εκπληκτική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα τερμάτισαν πρώτες με 26 βαθμούς στον όμιλό τους.
Στα σημεία κρίθηκε η πρωτιά, αφού και η ΑΘΛΕΣ Ηρακλείου τερμάτισε δεύτερη με την ίδια βαθμολογία.
Έτσι στα ημιτελικά του πρωταθλήματος η ομάδα της Μεσαράς θα αντιμετωπίσει την δεύτερη του Α΄ ομίλου την ομάδα του ΣΦΠ Χανίων αυτό το Σάββατο στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοιρών στις 4 το απόγευμα, ενώ θα υπάρξει και επαναληπτικός αγώνας στα Χανιά.
Στόχος των Κορασίδων του ΓΑΣΜ είναι ένα καλό αποτέλεσμα εν΄ όψη και του αγώνα που θα ακολουθήσει στα Χανιά.
Η Μεσαρίτικη ομάδα ζητά τη στήριξη του κόσμου της Μεσαράς που έχει αποδείξει ότι μπορεί να αποτελέσει τον έβδομο παίχτη μέσα στο παρκέ του Κλειστού Γυμναστηρίου Μοιρών.
Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών είναι η Άθλεση και ο ΑΟ Κύδωνας Χανίων.
Να σημειωθεί ότι οι νικητές των ημιτελικών θα αγωνιστούν για τον τίτλο σε ένα αγώνα σε ουδέτερο γήπεδο.
Δείτε επίσης
- Πρωταθλητής με sweep ο Παναθηναϊκός (βόλεϊ)
- Παναθηναϊκός AKTOR - Εφές 75-67: Πήρε το «θρίλερ» και έφυγε για Final 4 στο Άμπου Ντάμπι
- Euroleague: «Αιώνιοι» στο Άμπου Ντάμπι -Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός πάνε για τελικό
- Ο Ολυμπιακός σήκωσε το 48ο πρωτάθλημα σε μια εντυπωσιακή φιέστα
- Εφές-Παναθηναϊκός AKTOR 85-82: η πρόκριση στο Αμπου Ντάμπι θα κριθεί στο ΟΑΚΑ