Σπουδαία εντός έδρας νίκη για την Πυργιώτισσα!

  22 January, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Σπουδαία εντός έδρας νίκη για την Πυργιώτισσα!

Φώτο Αρχείου

Μία ιδιαίτερα σημαντική εντός έδρας νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει η Πυργιώτισσα η οποία επικράτησε με 1-0 επί των Δειλινών στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β2 ΕΠΣΗ και ανέβηκε μετά από καιρό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τα Δειλινά να διαμαρτύρονται για ένα μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή το οποίο σύμφωνα με τους ίδιους έπρεπε να είχε δοθεί πέναλτι ωστόσο ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν έδωσε κάτι και το παιχνίδι συνεχίστηκε. Στο 14΄ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ όταν ο Γκινίκα μετά από κόψιμο του Κιόσα με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0 και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες προς την αντίπαλη εστία χωρίς να βρουν στόχο και το 1-0 παρέμεινε μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι «πράσινοι» συνέχισαν την πίεση και είχαν δοκάρι για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα με τον Κολαρετάκη αλλά και κάποιες καλές στιγμές με τους Ρεζάρντ, Ανδρουλάκη και Αντωνάκη χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να σκοράρουν και ως αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι οι οποίοι είχαν και εκείνοι με τη σειρά τους κάποιες καλές στιγμές πανηγύρισαν μία σπουδαία εντός έδρας νίκη και ανέβηκαν με αυτόν τον τρόπο πάνω από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό και στο +1 από τους Νέους Αλμυρού.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πυργιώτισσα: Γρηγοράκης, Αυγενάκης, Στρατιδάκης, Γκλεζάκος, Μανουσάκης(46΄ Καρβουνάκης), Θάνος(65΄ Κατσικαλάκης), Μπέρμπερι, Γκινίκα, Κιόσα, ,Χριστουδουλάκης(85΄ Καρβουνάκης Γ.), Καρταλιανάκης

Δειλινά: Σίμος, Τσαγκαράκης (85΄ Κάββαλος Δ.), Κάββαλος Ν., Τζανής, Μπουρδούβαλης, Πιλάτος, Μαθιουδάκης(55΄ Ρεζαρντ), Κολαρετάκης, Κοσκινάς, Κεφαλούκος (65΄ Μαυράκης), Αντωνάκης

 

  22 January, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα