Σπουδαία διάκριση για το Μεσαρίτη Ξιφομάχο Στέλιο Φουστανάκη

Εξίσου ενδιαφέρουσα με την περυσινή αναμένεται να είναι και η φετινή αθλητική χρονιά της Αθλητικής Λέσχης Μεσαράς, αφού ήδη τα μετάλλια και οι διακρίσεις άρχισαν να «κατηφορίζουν» στον κάμπο.
Σπουδαία διάκριση πέτυχε στο Ξίφος Μονομαχίας, και στα πλαίσια του Κυπέλου Ελλάδος Ανδρών ο αθλητής του Σωματείου Στέλιος Φουστανάκης, ο οποίος στον δεύτερο αγώνα της χρονιάς φέρνει δεύτερο μετάλλιο για την Αθλητική Λέσχη και την Μεσαρά!
Ο Στέλιος Φουστανάκης αντιμετωπίζοντας σπουδαίους αντιπάλους κατάφερε να πλασαριστεί στην τρίτη θέση και να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο!
Θερμά συγχαρητήρια στον αθλητή που δείχνει πως επιφυλάσσει πολλές συγκινήσεις στους φίλους της Ξιφασκίας και στη συνέχεια, στον προπονητή -και πατέρα του - Δημήτρη Φουστανάκη, καθώς και στο Αθλητικό Σωματείο που συνεχίζει να φέρνει διακρίσεις στην περιοχή της Μεσαράς.


Δείτε επίσης
- Πρωταθλητής με sweep ο Παναθηναϊκός (βόλεϊ)
- Παναθηναϊκός AKTOR - Εφές 75-67: Πήρε το «θρίλερ» και έφυγε για Final 4 στο Άμπου Ντάμπι
- Euroleague: «Αιώνιοι» στο Άμπου Ντάμπι -Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός πάνε για τελικό
- Ο Ολυμπιακός σήκωσε το 48ο πρωτάθλημα σε μια εντυπωσιακή φιέστα
- Εφές-Παναθηναϊκός AKTOR 85-82: η πρόκριση στο Αμπου Ντάμπι θα κριθεί στο ΟΑΚΑ