Σολομός ή τόνος: 13 λαχταριστές συνταγές του μισάωρου

Ο σολομός και ο τόνος, όπως και τα περισσότερα ψάρια, είναι πλούσια σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και άρα είναι πολύτιμα για τη διατροφή μας. Ωστόσο, όσο προχωρημένοι και αν είμαστε στην κουζίνα συχνά αναζητάμε εύκολες και γρήγορες συνταγές για το ταπεράκι του γραφείου, του σχολείου ή ένα κυρίως γεύμα. Μάλιστα, συχνά δεν επιλέγουμε ψάρια ακριβώς γι’ αυτό το λόγο, εξαιτίας της έλλειψης χρόνου που έχουμε όλοι στην καθημερινότητά μας.
Επιλέξαμε, λοιπόν, τον τόνο και τον σολομό, δηλαδή δύο ψάρια που με πολλούς οπαδούς και που ταιριάζουν με ποικίλα υλικά και σας παρουσιάζουμε 13 συνταγές που μπορούμε όλοι μας να παρασκευάσουμε σε μισή ώρα ή λιγότερο.
Δείτε επίσης
- Επιστροφή ΦΠΑ: Αλλαγές από την 1η Ιουλίου – Τι πρέπει να γνωρίζετε
- ΑΣΕΠ – 3ΕΑ/2025: Προσλήψεις εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής – Πότε λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις
- Gen Z: Λέει «όχι» στα παιδιά – Ποιοι παράγοντες τους στρέφουν σε άλλες προτεραιότητες
- Μουσακάς με μοσχαράκι κρασάτο και βασιλικό
- Ηράκλειο: Εισαγγελική έρευνα για νεκρά βρέφη και ανάπηρες γυναίκες μετά από τοκετούς στο «Βενιζέλειο