“Σιωπούν” τα ΜΜΕ, σήμερα

Από τις 06.00 το πρωί, για 24 ώρες, η απεργιακή κινητοποίηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκρήτιας Δημοσιογραφικής Ένωσης σε συντονισμό με την απόφαση της ΠΟΕΣΥ και τις άλλες Ενώσεις της χώρας, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία των δημοσιογράφων σε όλα τα Μέσα, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που εξήγγειλε η ΓΣΕΕ.
Η απεργία του κλάδου θα πραγματοποιηθεί από τις 06.00 της Τρίτης 16 Μαΐου έως τις 06.00 της επομένης, προκειμένου να καλυφθούν τα συλλαλητήρια και οι άλλες απεργιακές εκδηλώσεις που θα γίνουν την Τετάρτη 17 Μαΐου.
Στην απεργία συμμετέχουν οι δημοσιογράφοι σε εφημερίδες, περιοδικά, δημόσια, δημοτικά και ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά Μέσα, ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γραφεία Τύπου, διαδικτυακά Μέσα και σε κάθε άλλο χώρο εργασίας.
Δείτε επίσης
- Διεκδικούν το 60% από τα μισθώματα των παραλιών οι Δήμοι της Κρήτης
- Τοπική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας για τους ξενοδοχοϋπαλλήλους του Ν. Ηρακλείου
- Επιτυχημένος ο 28ος Αγώνας Ανώμαλου Δρόμου & Πεζοπορίας Κουδουμά
- Π.Σ Τυμπακίου: Τα αποτελέσματα των εκλογών της Κυριακής
- Ηράκλειο:Τέλος στα γλέντια μέχρι το πρωί, νέο όριο 4πμ σε γάμους και βαπτίσεις για την ασφάλεια όλων