Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Κρητικό λυράρη Γιώργο Κατσαμά

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα συγγενείς, φίλοι και όλοι οι αγαπημένοι του άνθρωποι στον Κρητικό λυράρη, Γιώργο Κατσαμά, που έφυγε χτες από τη ζωή
Θλίψη σε ολόκληρη την Κρήτη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του σπουδαίου Ρεθυμνιώτη λυράρη Γιώργου Κατσαμά. Ο πρόεδρος του Παγκρήτιου Συλλόγου Καλλιτεχνών Κρητικής Μουσικής, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα υγείας, έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών.
H σορός του αείμνηστου λυράρη θα μεταφερθεί στην οικία του στο Ρέθυμνο σήμερα Πέμπτη, στη 1 το μεσημέρι. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 3 το μεσημέρι στο Άδελε, ενώ αμέσως μετά ο εκλιπών θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία, στους Έρφους Ρεθύμνου συμφωνα με το neakriti.gr.
Δείτε επίσης
- Κόκκινος Πύργος:εκδήλωση παρουσίασης των αποτελεσμάτων έρευνας για την αξιοποίηση του νερού άρδευσης
- Δημος Γόρτυνας: Ενημέρωση σχετικά με το οδικό δίκτυο
- TAE Μεσαράς: έφοδος σε σπίτι στον Δ. Φαιστού- όπλα και κάναβη
- Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου-Δημοτικό Βώρων: εκδήλωση για την Ημέρα Περιβάλλοντος
- Θανατηφόρο τροχαίο στις Μοίρες