Σε νέο “σπίτι” ο Κυνηγετικός Σύλλογος Τυμπακίου!
Στην "καρδιά" της Κεντρικής Λεωφόρου Τυμπακίου στεγάζεται πλέον το νέο γραφείο του Κυνηγετικού Συλλόγου Τυμπακίου, ο οποίος λειτουργεί επίσημα από το 1986 και αναγνωρισμένος από το Υπουργείο Γεωργίας .
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος μέχρι πρόσφατα δεν είχε δικό του χώρο, ακόμα και οι εκλογές ανάδειξης νέου Δ.Σ. πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία του Δημαρχείου Τυμπακίου, ενώ σαν προτεραιότητα είχε τεθεί με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο η στέγη του Συλλόγου.
Στο δικό του χώρο πλέον μπορεί να υποδεχθεί όλα τα μέλη του, αλλά και τους ενδιαφερόμενους, ενώ σε περίπτωση απουσίας αναγράφονται οι τρόποι επικοινωνίας τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά .
Να σημειωθεί ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικά δραστήριο Σύλλογο ο οποίος παρέχει τη βοήθεια του όποτε του ζητηθεί .
Μετράει αρκετά μέλη στο ενεργητικό του και συνέβαλε ουσιαστικά και στην πάταξη της λαθροθηρίας στην περιοχή.
Δείτε επίσης
- Επιμελητήριο Ηρακλείου: Συνάντηση Αυγενάκη-Φορέων-Στο επίκεντρο το ζήτημα των αθλητικών υποδομών
- Ξυπνούν μνήμες μιας δύσκολης εποχής στο Τυμπάκι
- Αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο Καρναβάλι του Τυμπακίου
- Στα όρια ξηρασίας η Μεσσαρά – «Συναγερμός» για το νερό στο φράγμα Φανερωμένης
- Σειρά επαφών Γ. Νικολιδάκη και Γ. Φασομυτάκη στη Βουλή για κρίσιμα ζητήματα του Δήμου Φαιστού