Σχεδιασμός δράσεων από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεγάλης Βρύσης και Πρεβελιανών

mesaralive.gr  20 October, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Σχεδιασμός δράσεων από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεγάλης Βρύσης και Πρεβελιανών

Φωτο: 520greeks.com

Σε ένα αξιόλογο σχεδιασμό δράσεων για το έτος 2015-2016 προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο του δραστήριου Πολιτιστικού Συλλόγου Μεγάλης Βρύσης Πρεβελιανών για το έτος 2015-2016.

Αρχής γενομένης από το κόψιμο δέντρων στον κεντρικό δρόμο Μεγάλης Βρύσης και Πρεβελιανών που πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 18 Οκτωβρίου και στον οποίο συμμετείχαν πολλοί ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Συλλόγου, ο σχεδιασμός για περαιτέρω δράσεις προβλέπει:

«Τον καθαρισμό του Αγίου Κωνσταντίνου, των κεντρικών δρόμων και στενών Μεγάλης Βρύσης και Πρεβελιανών πριν από κάθε Εθνική Εορτή

Δεντροφύτευση στον Κεντρικό Δρόμο Μεγάλη Βρύση προς Πρεβελιανά

Καθαρισμός δρόμων με σκοπό την καλύτερη αισθητική των χωριών της περιοχής , από εθελοντές 2 φορές το μήνα

15 Νοεμβρίου 2015 ημέρα Κυριακή. Θεατρικό από την Ομάδα του Γιάννη Παπαδάκη «Καμπουρομανώλενα»

Δεκέμβριος 2015, ενημέρωση στην αίθουσα του Συλλόγου για την «Καθημερινότητα και προβλήματα αυτής» , από Παραψυχολόγο.

Κατά τη διάρκεια άσχημων καιρικών φαινομένων και χιονοπτώσεων, εθελοντές με τρακτέρ θα βοηθούν ώστε να γίνεται καλύτερη η μεταφορά των πολιτών από στενά τα οποία είναι δύσκολη η προσέλευση Δημόσιου Μηχανήματος.

 Κατάθεση στεφάνου από τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου σε κάθε Εθνική Γιορτή και παρουσία όλου του Διοικητικού Συμβουλίου

Βραδιά τιμής προς τον Ιδρυτή του «Πολιτιστικού Συλλόγου Μεγάλης Βρύσης και Πρεβελιανών» το 1982

 Διοργάνωση Τουρνουά πινγκ πονγκ

 Πραγματοποίηση Αιμοδοσίας  «5 λεπτά από το χρόνο μας αξίζει να σώσουμε μια ζωή»

Έκθεση στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου με πλούσιο φωτογραφικό υλικό του τόπου μας αλλά και ανθρώπων που σημάδεψαν τα χωριά αυτά λέγοντας και την ιστορία αυτών.

Διοργάνωση Εθελοντικών ομάδων για καθαρισμό, θέατρο, εικαστικά κ.α

Βράδυ Πρωτοχρονιάς. «Κοπή  της Βασιλόπιτας» και «Βράβευση επιτυχόντων σε Ανώτατες Σχολές»  και στη συνέχεια διασκέδαση για  την έλευση της νέας Χρονιάς με παραδοσιακή Κρητική Μουσική

14 Φεβρουαρίου Ημέρα του έρωτα. Σεμινάριο – Ενημέρωση στην αίθουσα του Συλλόγου για κάθε λογής συναίσθημα καθώς ενημέρωση και πρόληψη από σεξουαλικός μεταδιδόμενα νοσήματα

Απόκριες «Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού»,  επιβράβευση πρώτης ομάδας με χρηματικό έπαθλο και «Αναβίωση Παραδοσιακού Γάμου»

8 Μαρτίου 1857, όταν εργάτριες κλωστοϋφαντουργίας, βγήκαν στους δρόμους, ζητώντας καλύτερες συνθήκες εργασίας. Αυτή η ημέρα γράφτηκε στην ιστορία... ως «Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας» , αξίζει να αφιερώσουμε την ημέρα μας σε αυτές τις γυναίκες που μοχθούν καθημερινά.

Όλη η ημέρα αφιερωμένη σε αυτές , ημέρα ξεκούρασης , χαλάρωσης και εκδήλωση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο για τις μαμάδες μας, τις αδερφές μας και για όλες τις γυναίκες που κρατάνε μια θέση στη καρδιά μας.

Τουρνουά Αθλημάτων σε συνεργασία με την Ομάδα Νεολαίας Μεγάλης Βρύσης και Πρεβελιανών

Καλοκαίρι ώρα για ξεφάντωμα, Βραδιά Νεολαίας με συναυλία Λαϊκής Μουσικής

Ιούλιος – Αύγουστος , εκδρομή 3ημερη στην Τήνο και προσκύνημα στον «Ιερό Ναό της Μεγαλόχαρης»  ή 4ημερη εκδρομή στα Μετέωρα.

Αύγουστος ο μήνας του Τρύγου γι΄ αυτό κι εμείς αποφασίσαμε να διοργανώσουμε «Βραδυές μουσταλευριάς», 2 Βραδιές με κρητική παραδοσιακή μουσική .

Γιορτή του Αγίου Κωνσταντίνου κέρασμα στον κόσμο

Ραδιόφωνο μέσο internet».

 

mesaralive.gr  20 October, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα