Το διάσημο ισπανικό ποτό με κρασί και κομμάτια φρέσκων φρούτων είναι από τις καλύτερες επιλογές για καλοκαιρινά τραπέζια και βραδιές στη βεράντα με φίλους. Σερβίρεται παγωμένη και αρέσει πολύ.
Μερίδες: για 1 μεγάλο μπολ
Χρόνος προετοιμασίας: 15'
Έτοιμο σε: 15'
Υλικά
- 1 μπουκάλι κρασί Αγιωργίτικο
- 1 κρασοπότηρο μπράντι
- 2 κουτ. σούπας ζάχαρη
- 2 μήλα ξεφλουδισμένα, σε μικρούς κύβους
- 1 πορτοκάλι, σε φέτες
- 4 βερίκοκα ώριμα, ψιλοκομμένα
- μπόλικα παγάκια
- 2 σόδες αναψυκτικό
Διαδικασία
Βήμα 1
Σε ένα μεγάλο, γυάλινο μπολ αδειάζετε το κρασί μαζί με το μπράντι. Προσθέτετε τη ζάχαρη και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει.
Βήμα 2
Προσθέτετε τα ψιλοκομμένα φρούτα, τα παγάκια, τις σόδες και ανακατεύετε. Η σαγκρία σερβίρεται σε γυάλινα ποτήρια καλά παγωμένη.
Ηλίας Μαμαλάκης
Πηγή: olivemagazine.gr
Δείτε επίσης
- Γερμανία: Αυτοκίνητο έπεσε σε επισκέπτες χριστουγεννιάτικης αγοράς - Τουλάχιστον 11 νεκροί
- Politico: Ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, στην Ουκρανία
- NBA Cup: Θρίαμβος για τους Bucks με triple-double του MVP Αντετοκούνμπο
- Οι χριστιανοί στη Συρία ζουν ξανά τον εφιάλτη
- Η τρύπα του όζοντος επουλώνεται με ταχύ ρυθμό